Publicaciones en las que colabora con GERARDO FERNANDEZ BARBERO (45)

2022

  1. A comparison study between ultrasound–assisted and enzyme–assisted extraction of anthocyanins from blackcurrant (Ribes nigrum L.)

    Food Chemistry: X, Vol. 13

  2. Desarrollo y optimización de un método de extracción asistida por ultrasonidos para la obtención de las antocianinas presentes en bulbos de cebolla roja

    XLIV JORNADAS DE VITIVICULTURA Y ENOLOGÍA TIERRA DE BARROS. IV Congreso Agroalimentario de Extremadura

  3. Determinación y cuantificación de los compuestos de azufre volátiles implicados en el carácter pungente en la cebolla empleando la desorción térmica acoplada a la cromatografía de gases y espectrometría de masas (TD-GC-MS)

    XVII Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2022)

  4. Extraction of Antioxidant Compounds from Onion Bulb (Allium cepa L.) Using Individual and Simultaneous Microwave-Assisted Extraction Methods

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 5

  5. Optimización de la extracción asistida por ultrasonidos para la determinación de la capacidad antioxidante del pimiento Biquinho

    XVII Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2022)

  6. Optimization of a Microwave Assisted Extraction Method for Maximum Flavonols and Antioxidant Activity of Onion Extracts

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 12

  7. Optimization of an Enzyme-Assisted Extraction Method for the Anthocyanins Present in Açai (Euterpe oleracea Mart.)

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 10

  8. Ultrasound-Assisted Extraction of Betalains from Opuntia Fruit Pulp of Different Color Varieties

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 11

  9. Ultrasound-Assisted Extraction of Total Phenolic Compounds and Antioxidant Activity in Mushrooms

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 8