Publicaciones en las que colabora con GERARDO FERNANDEZ BARBERO (41)

2018

  1. Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction

    Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395

  2. An electronic nose based method for the discrimination of weathered petroleum-derived products

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 7

  3. Application of headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry for the determination of ignitable liquids from fire debris

    Separations, Vol. 5, Núm. 3

  4. Characterization of petroleum-based products in water samples by HS-MS

    Fuel, Vol. 222, pp. 506-512

  5. Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  6. Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)

    Molecules, Vol. 23, Núm. 11

  7. Extracción asistida por ultrasonidos de capsinoides en pimientos

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  8. Fast analysis of capsaicinoids in Naga Jolokia extracts (Capsicum chinense) by high-performance liquid chromatography using fused core columns

    Food Chemistry, Vol. 239, pp. 217-224

  9. Optimización de técnicas de extracción avanzadas para la determinación de compuestos fenólicos y antocianinas en mirto (myrtus communis L.)

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  10. Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  11. Optimization of microwave-assisted extraction for the recovery of bioactive compounds from the chilean superfruit (aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)

    Agronomy, Vol. 8, Núm. 11

  12. Rapid quantification of honey adulteration by visible-near infrared spectroscopy combined with chemometrics

    Talanta, Vol. 188, pp. 288-292

  13. Study of the weathering process of gasoline by eNose

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 1