CARMELO
GARCIA BARROSO
Investigador en el periodo 1980-2020
GERARDO
FERNANDEZ BARBERO
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con GERARDO FERNANDEZ BARBERO (41)
2019
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Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros y de I Congreso Agroalimentario de Extremadura
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FT-IR, Vis spectroscopy, color and multivariate analysis for the control of ageing processes in distinctive Spanish wines
Food Chemistry, Vol. 277, pp. 6-11
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Optimization of ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) fruit through a box-behnken experimental design
Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 1018-1029
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Optimizing and comparing ultrasound- And microwave-assisted extraction methods applied to the extraction of antioxidant capsinoids in peppers
Agronomy, Vol. 9, Núm. 10
2018
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Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction
Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395
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An electronic nose based method for the discrimination of weathered petroleum-derived products
Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 7
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Application of headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry for the determination of ignitable liquids from fire debris
Separations, Vol. 5, Núm. 3
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Characterization of petroleum-based products in water samples by HS-MS
Fuel, Vol. 222, pp. 506-512
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Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
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Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)
Molecules, Vol. 23, Núm. 11
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Extracción asistida por ultrasonidos de capsinoides en pimientos
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
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Fast analysis of capsaicinoids in Naga Jolokia extracts (Capsicum chinense) by high-performance liquid chromatography using fused core columns
Food Chemistry, Vol. 239, pp. 217-224
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Optimización de técnicas de extracción avanzadas para la determinación de compuestos fenólicos y antocianinas en mirto (myrtus communis L.)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
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Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
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Optimization of microwave-assisted extraction for the recovery of bioactive compounds from the chilean superfruit (aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)
Agronomy, Vol. 8, Núm. 11
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Rapid quantification of honey adulteration by visible-near infrared spectroscopy combined with chemometrics
Talanta, Vol. 188, pp. 288-292
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Study of the weathering process of gasoline by eNose
Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 1
2017
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Characterization and differentiation of petroleum-derived products by E-nose fingerprints
Sensors (Switzerland), Vol. 17, Núm. 11
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Ontogenetic variation of individual and total capsaicinoids in Malagueta peppers (Capsicum frutescens) during fruit maturation
Molecules, Vol. 22, Núm. 5
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Optimization of the ultrasound-assisted extraction of anthocyanins and total phenolic compounds in mulberry (Morus nigra) pulp
Food Chemistry, Vol. 219, pp. 23-32