Publicaciones en las que colabora con MARTA FERREIRO GONZALEZ (35)

2018

  1. Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction

    Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395

  2. An electronic nose based method for the discrimination of weathered petroleum-derived products

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 7

  3. Application of headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry for the determination of ignitable liquids from fire debris

    Separations, Vol. 5, Núm. 3

  4. Characterization of petroleum-based products in water samples by HS-MS

    Fuel, Vol. 222, pp. 506-512

  5. Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  6. Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)

    Molecules, Vol. 23, Núm. 11

  7. Effects of fire suppression agents and weathering in the analysis of fire debris by HS-MS enose

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 6

  8. Extracción asistida por ultrasonidos de capsinoides en pimientos

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  9. Fast analysis of capsaicinoids in Naga Jolokia extracts (Capsicum chinense) by high-performance liquid chromatography using fused core columns

    Food Chemistry, Vol. 239, pp. 217-224

  10. Optimización de técnicas de extracción avanzadas para la determinación de compuestos fenólicos y antocianinas en mirto (myrtus communis L.)

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  11. Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  12. Optimization of microwave-assisted extraction for the recovery of bioactive compounds from the chilean superfruit (aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)

    Agronomy, Vol. 8, Núm. 11