CARMELO
GARCIA BARROSO
Investigador en el periodo 1980-2020
ESTRELLA
ESPADA BELLIDO
Profesora Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con ESTRELLA ESPADA BELLIDO (14)
2020
-
Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
-
Influence of fruit ripening on the total and individual capsaicinoids and capsiate content in naga jolokia peppers (Capsicum chinense Jacq.)
Agronomy, Vol. 10, Núm. 2
2019
-
Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros y de I Congreso Agroalimentario de Extremadura
-
Optimization of ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) fruit through a box-behnken experimental design
Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 1018-1029
-
Optimizing and comparing ultrasound- And microwave-assisted extraction methods applied to the extraction of antioxidant capsinoids in peppers
Agronomy, Vol. 9, Núm. 10
2018
-
Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction
Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395
-
Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)
Molecules, Vol. 23, Núm. 11
-
Extracción asistida por ultrasonidos de capsinoides en pimientos
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimización de técnicas de extracción avanzadas para la determinación de compuestos fenólicos y antocianinas en mirto (myrtus communis L.)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
-
Optimization of microwave-assisted extraction for the recovery of bioactive compounds from the chilean superfruit (aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)
Agronomy, Vol. 8, Núm. 11
-
Rapid quantification of honey adulteration by visible-near infrared spectroscopy combined with chemometrics
Talanta, Vol. 188, pp. 288-292
2017
-
Optimization of the ultrasound-assisted extraction of anthocyanins and total phenolic compounds in mulberry (Morus nigra) pulp
Food Chemistry, Vol. 219, pp. 23-32