Ingeniería Química y Tecnología de Alimentos
Departamento
Universidad de Sevilla
Sevilla, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Sevilla (19)
2023
2021
2020
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Avances en la recuperación tecnológica del garum romano: pruebas de envejecimiento en ánforas
Baelo Claudia y los secretos del Garum: atunes, ballenas, ostras, sardinas y otros recursos marinos en la cadena operativa haliéutica romana (Servicio de Publicaciones), pp. 158-177
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Eco-energetic management of activated sludge derived from slaughterhouse wastewater treatment: pre-treatments for enhancing biogas production under anaerobic conditions
Sustainable Energy and Fuels, Vol. 4, Núm. 10, pp. 5072-5079
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Linking Sustainability and Competitiveness of Almond Plantations Under Water Scarcity and Changing Climate
Linking Sustainability and Competitiveness of Almond Plantations Under Water Scarcity and Changing Climate (Springer Singapore), pp. 695-728
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Optical, structural, mechanical and thermal characterization of antioxidant ethylene vinyl alcohol copolymer films containing betalain-rich beetroot
Food Packaging and Shelf Life, Vol. 24
2019
2018
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Low power static-heating start-up procedure for supercritical water oxidation plants
Journal of Supercritical Fluids, Vol. 135, pp. 218-224
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Reinforced silica-carbon nanotube monolithic aerogels synthesised by rapid controlled gelation
Journal of Sol-Gel Science and Technology, Vol. 86, Núm. 2, pp. 391-399
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Thermal imaging at plant level to assess the crop-water status in almond trees (cv. Guara) under deficit irrigation strategies
Agricultural Water Management, Vol. 208, pp. 176-186
2017
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Absorption capacity, kinetics and mechanical behaviour in dry and wet states of hydrophobic DEDMS/TEOS-based silica aerogels
Journal of Sol-Gel Science and Technology, Vol. 81, Núm. 2, pp. 600-610
2016
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Simulation of supercritical water oxidation reactor in transitory state: Application to time-dependent processes
Journal of Supercritical Fluids, Vol. 117, pp. 219-229
2015
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A Study of Overheating of Thermostatically Controlled TiO2 Thin Films by Using Raman Spectroscopy
ChemPhysChem, Vol. 16, Núm. 18, pp. 3949-3958
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Ancient preserves and contemporary gastronomy
ESTRECHO DE CONSERVAS: DEL GARUM DE BAELO CLAUDIA A LA MELVA DE TARIFA (UNIV CADIZ), pp. 89-106
2014
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Del proceso de elaboración del Garum de Pompeya. Aportaciones tecnológicas a partir del análisis de los restos del interior de los dolia 1-6 de la "Bottega del Garum" (Pompeya I, 12, 8)
Centro y periferia en el mundo clásico: Actas XVIII Congreso Internacional Arqueología Clásica : CIAC,[Mérida, 2013]
2011
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Supercritical water oxidation of oily wastes at pilot plant: Simulation for energy recovery
Industrial and Engineering Chemistry Research
1996
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Effect of LAS (linear alkylbenzene sulphonates) on organic matter biodegradation
Tenside, Surfactants, Detergents, Vol. 33, Núm. 6, pp. 473-478
1983
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Emisario submarino del vertido de aguas residuales de Rota (Cádiz): II. Estudio de la calidad actual de las aguas que bañan la playa de "La Costilla"
Ingeniería química, Núm. 169, pp. 135-140
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Emisario submarino del vertido de aguas residuales de Rota (Cádiz): III. estudio de la calidad actual de las aguas que bañan la zona final del emisario
Ingeniería química, Núm. 171, pp. 55-60