Publicaciones (29) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. A screening analysis of the high-pressure extraction of anthocyanins from red grape pomace with carbon dioxide and cosolvent

    Chemical Engineering and Technology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 38-42

  2. Aplicación de procesos microbianos para la inmovilización de metales pesados presentes en suelos contaminados

    Ciencia y restauración del río Guadiamar: resultados del Programa de Investigación del Corredor Verde del Guadiamar, 1998-2002 (Consejería de Medio Ambiente), pp. 258-261

  3. Aprovechamiento de subproductos de vinificación por extracción supercrítica

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  4. Asignaturas de nivelación: una alternativa dentro de la libre elección

    Innovación educativa, Núm. 13, pp. 291-304

  5. Calcium alginate gel as encapsulation matrix for coimmobilized enzyme systems

    Applied Biochemistry and Biotechnology - Part A Enzyme Engineering and Biotechnology, Vol. 110, Núm. 1, pp. 53-60

  6. Caracterización de distintos tipos de la variedad palomino

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  7. Caracterización de partículas en la atmósfera

    Ingenieria Quimica, Vol. 35, Núm. 403, pp. 88-95

  8. Cereal-based fermented foods and beverages

    Food Research International, Vol. 36, Núm. 6, pp. 527-543

  9. Comparison of electrodialysis and cold treatment on an industrial scale for tartrate stabilization of sherry wines

    Journal of Food Engineering, Vol. 58, Núm. 4, pp. 373-378

  10. Comportamiento de variedades autóctonas de Extremadura

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  11. Comportamiento enológico de cuatro variedades tintas autóctonas andaluzas

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  12. First x-ray characterization and theoretical study of π-alkyne, alkynyl-hydride, and vinylidene isomers for the same transition metal fragment [Cp*Ru(PEt3)2]+

    Journal of the American Chemical Society, Vol. 125, Núm. 11, pp. 3311-3321

  13. Hydrothermal oxidation of oily wastes: An alternative to conventional treatment methods

    Chemical Engineering and Technology, Vol. 26, Núm. 2, pp. 85-89

  14. Influence of operational conditions on biofilm specific activity of an anaerobic fluidized bed reactor

    Water Science and Technology

  15. Injerto de la vid y su utilización en el cambio de variedades

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  16. Kinetic study of biological ferrous sulphate oxidation by iron-oxidising bacteria in continuous stirred tank and packed bed bioreactors

    Process Biochemistry, Vol. 38, Núm. 6, pp. 867-875

  17. Kinetics and mathematical modeling of anthocyanin extraction with carbon dioxide and methanol at high pressure

    Separation Science and Technology, Vol. 38, Núm. 15, pp. 3689-3712

  18. Measurement and correlation of solubility of Disperse Blue 14 in supercritical carbon dioxide

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 27, Núm. 1, pp. 31-37

  19. Measurement of the diffusion coefficient of a model food dye (malvidin 3,5 -diglucoside) in a high pressure CO2 + methanol system by the chromatographic peak-broadening technique

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 25, Núm. 1, pp. 57-68

  20. Nuevos vinos elaborados a partir de variedades autóctonas andaluzas

    Viticultura enología profesional, Núm. 86, pp. 19-36