Publicaciones (35) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2016

  1. Biomethanization of sugar beet byproduct by semi-continuous single digestion and co-digestion with cow manure

    Bioresource Technology, Vol. 200, pp. 311-319

  2. Chemical and sensory characteristics of orange based vinegar

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 53, Núm. 8, pp. 3147-3156

  3. Científico por un día: Acercando la ciencia a todos

    XV Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA)

  4. Comprehensive chemical study of the acidification of musts in Sherry area with calcium sulphate and tartaric acid

    39TH WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE

  5. Conservas antiguas y gastronomía contemporánea

    Un estrecho de conservas: del garum de Baelo Claudia a la melva de Tarifa (Editorial UCA), pp. 89-106

  6. Consideraciones sobre la evolución de la viticultura del jerez en los últimos 80 años

    Actas del Congreso científico El vino de Jerez en los 80 años de la denominación de origen 1935-2015 ( Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen "Jerez-Xérès-Sherry), pp. 375-388

  7. Cycloaddition of alkynes to diimino Mo3S4 cubane-type clusters: A combined experimental and theoretical approach

    New Journal of Chemistry, Vol. 40, Núm. 9, pp. 7872-7880

  8. De residuo a recurso, el camino hacia la sostenibilidad. II Procesos de biotransformación de la materia orgánica. 4 Ingeniería y aspectos técnicos de la digestión aeróbica

    Mundi Prensa Libros

  9. Effect of gas-liquid flow pattern and microbial diversity analysis of a pilot-scale biotrickling filter for anoxic biogas desulfurization

    Chemosphere, Vol. 157, pp. 215-223

  10. Estudio físico-químico de la acidificación de mostos del marco de Jerez con yeso y ácido tartárico

    Actas del Congreso científico El vino de Jerez en los 80 años de la denominación de origen 1935-2015 ( Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen "Jerez-Xérès-Sherry), pp. 403-422

  11. Evaluation of methane generation and process stability from anaerobic co-digestion of sugar beet by-product and cow manure

    Journal of Bioscience and Bioengineering, Vol. 121, Núm. 5, pp. 566-572

  12. Fatty acid methyl ester production from wet microalgal biomass by lipase-catalyzed direct transesterification

    Biomass and Bioenergy, Vol. 93, pp. 6-12

  13. Generation of microparticles of ellagic acid by supercritical antisolvent process

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 116, pp. 101-110

  14. Impact of lignocellulosic-waste intermediates on hydrolysis and methanogenesis under thermophilic and mesophilic conditions

    Chemical Engineering Journal, Vol. 295, pp. 181-191

  15. Kinetics Aspects of the Reversible Assembly of Copper in Heterometallic Mo3CuS4 Clusters with 4,4′-Di-tert-butyl-2,2′-bipyridine

    Inorganic Chemistry, Vol. 55, Núm. 19, pp. 9912-9922

  16. La revista "Enólogos" publica una selección de referencias bibliográficas de actualidad en los ámbitos de la enología, la viticultura, la salud, la cultura del vino y los mercados

    Enólogos, Núm. 99, pp. 56-58

  17. Long-term preservation of concentrated Nannochloropsis gaditana cultures for use in aquaculture

    Journal of Applied Phycology, Vol. 28, Núm. 1, pp. 299-312

  18. Mangiferin nanoparticles precipitation by supercritical antisolvent process

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 112, pp. 44-50

  19. Micro-Raman Spectroscopy for the Determination of Local Temperature Increases in TiO2 Thin Films due to the Effect of Radiation

    Applied Spectroscopy, Vol. 70, Núm. 7, pp. 1128-1136

  20. Modeling and control strategies for anoxic biotrickling filtration in biogas purification

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1782-1793