Publicaciones en las que colabora con MARIA JOSE ALIAÑO GONZALEZ (52)

2023

  1. Elaboración de vino blanco sin anhídrido sulfuroso, un desafío para la industria enológica

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  2. Empleo de disolventes eutécticos profundos como alternativas para la extracción de polifenoles presentes en la madera de poda de diferentes especies/subespecies de "Vitis"

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  3. Enhancing Anthocyanin Extraction from Wine Lees: A Comprehensive Ultrasound-Assisted Optimization Study

    Antioxidants, Vol. 12, Núm. 12

  4. Enhancing Efficiency of Enzymatic-Assisted Extraction Method for Evaluating Bioactive Compound Analysis in Mulberry: An Optimization Approach

    Agronomy, Vol. 13, Núm. 10

  5. Estudio comparativo de aminoácidos y aminas biógenas presentes en el mosto de ocho variedades de uva blanca y tinta cultivadas en clima cálido durante tres años

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  6. Grapevine shoots extract as an alternative to SO2 in rosé wines. A double approach: Classical measurements and 1H NMR metabolomics

    Food Control, Vol. 152

  7. On the Valorization of Arbutus unedo L. Pomace: Polyphenol Extraction and Development of Novel Functional Cookies

    Foods, Vol. 12, Núm. 19

  8. Optimization of the extraction of polyphenols from Pinus pinaster residues using deep eutectic solvents: a sustainable approach

    Wood Science and Technology, Vol. 57, Núm. 5, pp. 1175-1196

  9. Stilbenes as a sustainable alternative to sulfur dioxide in wines

    BIO Web of Conferences

  10. Sulfur dioxide-free Verdejo wines through the use of a pure stilbene extract: exploring possible synergistic effect with glutathione

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 103, Núm. 3, pp. 1152-1160