Instituto de investigación
Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
-
A screening analysis of the high-pressure extraction of anthocyanins from red grape pomace with carbon dioxide and cosolvent
Chemical Engineering and Technology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 38-42
-
Allelopathy as a new strategy for sustainable ecosystems development.
Biological sciences in space = Uchū seibutsu kagaku, Vol. 17, Núm. 1, pp. 18-23
-
Analizador de componentes independientes. Aplicación a la separación de señales
Mundo electrónico, Núm. 339, pp. 46-49
-
Análisis de la toponimia y aplicación al estudio del poblamiento. El Alfoz de Jerez de la Frontera durante la Baja Edad Media
Historia. Instituciones. Documentos, Núm. 30, pp. 257-300
-
Análisis respirométrico de la toxicidad de residuos
Tecno ambiente: Revista profesional de tecnología y equipamiento de ingeniería ambiental, Año 13, Núm. 129, pp. 9-12
-
Aspectos básicos de la aplicación de la ósmosis inversa a la reutilización potable indirecta
Tecnología del agua, Año 23, Núm. 233, pp. 58-65
-
Assessment of urban and industrial contamination levels in the bay of Cádiz, SW Spain
Marine Pollution Bulletin, Vol. 46, Núm. 3, pp. 335-345
-
Biodisposition of linear alkylbenzene sulphonates and their associated sulphophenyl carboxilic acid metabolites in sea water
International Biodeterioration and Biodegradation, Vol. 51, Núm. 3, pp. 187-194
-
Bluetooth: conceptos básicos y nuevas soluciones
Revista española de electrónica, Núm. 586, pp. 76-79
-
Calcium alginate gel as encapsulation matrix for coimmobilized enzyme systems
Applied Biochemistry and Biotechnology - Part A Enzyme Engineering and Biotechnology, Vol. 110, Núm. 1, pp. 53-60
-
Caracterización de partículas en la atmósfera
Ingenieria Quimica, Vol. 35, Núm. 403, pp. 88-95
-
Cereal-based fermented foods and beverages
Food Research International, Vol. 36, Núm. 6, pp. 527-543
-
Changes in the Polyphenolic and Volatile Contents of "Fino" Sherry Wine Exposed to Ultraviolet and Visible Radiation during Storage
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 22, pp. 6482-6487
-
Chemometric studies of vinegars from different raw materials and processes of production
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3345-3351
-
Comparison of electrodialysis and cold treatment on an industrial scale for tartrate stabilization of sherry wines
Journal of Food Engineering, Vol. 58, Núm. 4, pp. 373-378
-
Determination of organic acids by capillary electrophoresis with simultaneous addition of Ca and Mg as complexing agents
Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 185-189
-
Development of an electrochemical method for the determination of antioxidant activity. Application to grape-derived products
European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 5, pp. 445-448
-
Ensayos de biodegradación anaerobia de residuos acuo-oleosos: influencia del porcentaje de inoculación
Residuos: Revista técnica, Año 13, Núm. 73, pp. 108-115
-
Evolución de un sistema de lodos activos sin aporte de alimentación
Ingeniería del agua, Vol. 10, Núm. 1, pp. 11-18
-
Evolution of an activated sludge system under starvation conditions
Chemical Engineering Journal, Vol. 94, Núm. 2, pp. 139-146