Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. A screening analysis of the high-pressure extraction of anthocyanins from red grape pomace with carbon dioxide and cosolvent

    Chemical Engineering and Technology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 38-42

  2. Allelopathy as a new strategy for sustainable ecosystems development.

    Biological sciences in space = Uchū seibutsu kagaku, Vol. 17, Núm. 1, pp. 18-23

  3. Analizador de componentes independientes. Aplicación a la separación de señales

    Mundo electrónico, Núm. 339, pp. 46-49

  4. Análisis de la toponimia y aplicación al estudio del poblamiento. El Alfoz de Jerez de la Frontera durante la Baja Edad Media

    Historia. Instituciones. Documentos, Núm. 30, pp. 257-300

  5. Análisis respirométrico de la toxicidad de residuos

    Tecno ambiente: Revista profesional de tecnología y equipamiento de ingeniería ambiental, Año 13, Núm. 129, pp. 9-12

  6. Aspectos básicos de la aplicación de la ósmosis inversa a la reutilización potable indirecta

    Tecnología del agua, Año 23, Núm. 233, pp. 58-65

  7. Assessment of urban and industrial contamination levels in the bay of Cádiz, SW Spain

    Marine Pollution Bulletin, Vol. 46, Núm. 3, pp. 335-345

  8. Biodisposition of linear alkylbenzene sulphonates and their associated sulphophenyl carboxilic acid metabolites in sea water

    International Biodeterioration and Biodegradation, Vol. 51, Núm. 3, pp. 187-194

  9. Bluetooth: conceptos básicos y nuevas soluciones

    Revista española de electrónica, Núm. 586, pp. 76-79

  10. Calcium alginate gel as encapsulation matrix for coimmobilized enzyme systems

    Applied Biochemistry and Biotechnology - Part A Enzyme Engineering and Biotechnology, Vol. 110, Núm. 1, pp. 53-60

  11. Caracterización de partículas en la atmósfera

    Ingenieria Quimica, Vol. 35, Núm. 403, pp. 88-95

  12. Cereal-based fermented foods and beverages

    Food Research International, Vol. 36, Núm. 6, pp. 527-543

  13. Changes in the Polyphenolic and Volatile Contents of "Fino" Sherry Wine Exposed to Ultraviolet and Visible Radiation during Storage

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 22, pp. 6482-6487

  14. Chemometric studies of vinegars from different raw materials and processes of production

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3345-3351

  15. Comparison of electrodialysis and cold treatment on an industrial scale for tartrate stabilization of sherry wines

    Journal of Food Engineering, Vol. 58, Núm. 4, pp. 373-378

  16. Determination of organic acids by capillary electrophoresis with simultaneous addition of Ca and Mg as complexing agents

    Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 185-189

  17. Development of an electrochemical method for the determination of antioxidant activity. Application to grape-derived products

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 5, pp. 445-448

  18. Ensayos de biodegradación anaerobia de residuos acuo-oleosos: influencia del porcentaje de inoculación

    Residuos: Revista técnica, Año 13, Núm. 73, pp. 108-115

  19. Evolución de un sistema de lodos activos sin aporte de alimentación

    Ingeniería del agua, Vol. 10, Núm. 1, pp. 11-18

  20. Evolution of an activated sludge system under starvation conditions

    Chemical Engineering Journal, Vol. 94, Núm. 2, pp. 139-146