Publicaciones (43) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. About iurisconsulti and emperors in Justinian's legislative labour

    Byzantion: Revue Internationale des Etudes Byzantines, Vol. 75, pp. 104-116

  2. Agreement between theory and measurement in quantification of ammonia-oxidizing bacteria

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 10, pp. 6325-6334

  3. Algunos apuntes sobre el Breviario de Alarico

    Rivista Romanobarbarica, Vol. 18, pp. 47-56

  4. An application of the independent component analysis to monitor acoustic emission signals generated by termite activity in wood

    Measurement: Journal of the International Measurement Confederation, Vol. 37, Núm. 1, pp. 63-76

  5. Aplicación de la oxidación húmeda a residuos de destilerías vínicas

    Residuos: Revista técnica, Año 15, Núm. 84, pp. 112-119

  6. Arqueología de la repoblación alfonsí: Pocito Chico en la Laguna del Gallo de El Puerto de Santa María (Cádiz, España)

    Revista de historia de El Puerto, Núm. 35, pp. 11-51

  7. Bioaccumulation and toxicity of dissolved heavy metals from the Guadalquivir Estuary after the Aznalcóllar mining spill using Ruditapes philippinarum

    Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 233-241

  8. Biometanización de residuos sólidos orgánicos procedentes de un restaurante: funcionamiento del reactor y efecto del inóculo

    Residuos: Revista técnica, Año 15, Núm. 86, pp. 44-55

  9. Characteristics of eating disorders in a university hospital-based Spanish population

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 59, Núm. 3, pp. 459-462

  10. Compatibilidad betún/copolímero de estireno-butadieno-estireno por microscopía óptica

    Ingeniería civil, Núm. 137, pp. 41-48

  11. Consideraciones sobre aspectos jurídico-legislativos en relación con las vías púbicas de Hispania durante la Antigüedad Tardía

    Hispania antiqua, Núm. 29, pp. 225-236

  12. Determination of the age of Sherry wines by regression techniques using routine parameters and phenolic and volatile compounds

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2412-2417

  13. Efecto del vertido de aguas residuales urbanas en la contaminación de los sedimentos de ecosistemas intermareales

    Ingeniería civil, Núm. 138, pp. 71-84

  14. Efectos de cadmio y zinc en "Procambarus clarkii": simulación del accidente minero de Aznalcóllar

    Ciencias marinas, Vol. 31, Núm. 1, pp. 197-202

  15. Effect of the pH influent conditions in fixed-film reactors for anaerobic thermophilic treatment of wine-distillery wastewater

    Water Science and Technology, Vol. 51, Núm. 1, pp. 183-189

  16. Effect of the pre-treatment of the samples on the natural substances extraction from Helianthus annuus L. using supercritical carbon dioxide

    Talanta, Vol. 67, Núm. 1, pp. 175-181

  17. Effects of grape destemming on the polyphelonic and volatile content of Fino Sherry Wine during alcoholic fermentation

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 4, pp. 233-242

  18. El análisis de los sistemas mundiales y su aplicación

    Historia Actual Online, Núm. 7, pp. 151-157

  19. Estabilización anaerobia de lodos de depuradora. Efecto de la configuración del reactor y de la temperatura sobre la concentración de ácidos grasos volátiles

    Residuos: Revista técnica, Año 15, Núm. 85, pp. 60-69

  20. Evolutionary transition from resprouter to seeder life history in two Erica (Ericaceae) species: Insights from seedling axillary buds

    Annals of Botany, Vol. 95, Núm. 4, pp. 593-599