Instituto de investigación
Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Artículos (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
"Domina y uilica": espacio vital femenino en el "De agricultura" catoniano
Habis, Núm. 43, pp. 83-100
-
A new microwave-assisted extraction method for melatonin determination in rice grains
Journal of Cereal Science, Vol. 56, Núm. 2, pp. 340-346
-
A novel virtual instrument for power quality surveillance based in higher-order statistics and case-based reasoning
Measurement: Journal of the International Measurement Confederation, Vol. 45, Núm. 7, pp. 1824-1835
-
Advanced Thermal Hydrolysis of secondary sewage sludge: A novel process combining thermal hydrolysis and hydrogen peroxide addition
Resources, Conservation and Recycling, Vol. 59, pp. 52-57
-
Advanced thermal hydrolysis: Optimization of a novel thermochemical process to aid sewage sludge treatment
Environmental Science and Technology, Vol. 46, Núm. 11, pp. 6158-6166
-
Análisis diferencial del proteoma de Saccharomyces bayanus var. uvarum inducido por la temperatura. Implicación en la calidad de los tintos D.O. Ribera del Duero
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 123-123
-
Aproximación proteómica al estudio de las proteínas de membrana expresadas por Botrytis cinerea bajo inducción de patogenicidad
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 124-124
-
Assessment of solid retention time of a temperature phased anaerobic digestion system on performance and final sludge characteristics
Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 87, Núm. 8, pp. 1074-1082
-
Basic meteorological stations as wind data source: A mesoscalar test
Journal of Wind Engineering and Industrial Aerodynamics, Vol. 107-108, pp. 48-56
-
Biogás a partir de la FORSU mediante tecnología SEBAC modificada: Empleo de lodos de EDAR y purines de cerdo
Ingenieria Quimica (Spain), Vol. 44, Núm. 501, pp. 84-91
-
Biogás a partir de la FORSU mediante tecnología SEBAC modificada: empleo de lodos de EDAR y purines de cerdo
Ingeniería química, Núm. 501, pp. 84-91
-
Characterization and differentiation of high quality vinegars by stir bar sorptive extraction coupled to gas chromatography-mass spectrometry (SBSE-GC-MS)
LWT - Food Science and Technology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 332-341
-
Characterization of the relic Almuñécar grapevine cultivar
Spanish journal of agricultural research, Vol. 10, Núm. 2, pp. 454-460
-
Coalescent simulations reveal hybridization and incomplete lineage sorting in mediterranean Linaria
PLoS ONE, Vol. 7, Núm. 6
-
Comparative study of electromagnetic and electronic ballasts - An assessment on harmonic emission
Przeglad Elektrotechniczny, Vol. 88, Núm. 2, pp. 288-294
-
Direct determination of organic acids in wine and wine-derived products by Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy and chemometric techniques
Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 137-144
-
Dry-thermophilic anaerobic digestion of organic fraction of municipal solid waste: Methane production modeling
Waste Management, Vol. 32, Núm. 3, pp. 382-388
-
Effect of VOCs and methane in the biological oxidation of the ferrous ion by an acidophilic consortium
Environmental Technology, Vol. 33, Núm. 5, pp. 531-537
-
Effect of lysozyme on "flor" velum yeasts in the biological aging of sherry wines
Food Microbiology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 245-252
-
El alfar de época moderna del Jardín de Cano (El Puerto de Santa María) y las producciones cerámicas de la Bahía de Cádiz entre los siglos XVII y XVIII
Revista de historia de El Puerto, Núm. 48, pp. 9-67