Artículos (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. "Domina y uilica": espacio vital femenino en el "De agricultura" catoniano

    Habis, Núm. 43, pp. 83-100

  2. A new microwave-assisted extraction method for melatonin determination in rice grains

    Journal of Cereal Science, Vol. 56, Núm. 2, pp. 340-346

  3. A novel virtual instrument for power quality surveillance based in higher-order statistics and case-based reasoning

    Measurement: Journal of the International Measurement Confederation, Vol. 45, Núm. 7, pp. 1824-1835

  4. Advanced Thermal Hydrolysis of secondary sewage sludge: A novel process combining thermal hydrolysis and hydrogen peroxide addition

    Resources, Conservation and Recycling, Vol. 59, pp. 52-57

  5. Advanced thermal hydrolysis: Optimization of a novel thermochemical process to aid sewage sludge treatment

    Environmental Science and Technology, Vol. 46, Núm. 11, pp. 6158-6166

  6. Análisis diferencial del proteoma de Saccharomyces bayanus var. uvarum inducido por la temperatura. Implicación en la calidad de los tintos D.O. Ribera del Duero

    Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 123-123

  7. Aproximación proteómica al estudio de las proteínas de membrana expresadas por Botrytis cinerea bajo inducción de patogenicidad

    Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 124-124

  8. Assessment of solid retention time of a temperature phased anaerobic digestion system on performance and final sludge characteristics

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 87, Núm. 8, pp. 1074-1082

  9. Basic meteorological stations as wind data source: A mesoscalar test

    Journal of Wind Engineering and Industrial Aerodynamics, Vol. 107-108, pp. 48-56

  10. Biogás a partir de la FORSU mediante tecnología SEBAC modificada: Empleo de lodos de EDAR y purines de cerdo

    Ingenieria Quimica (Spain), Vol. 44, Núm. 501, pp. 84-91

  11. Biogás a partir de la FORSU mediante tecnología SEBAC modificada: empleo de lodos de EDAR y purines de cerdo

    Ingeniería química, Núm. 501, pp. 84-91

  12. Characterization and differentiation of high quality vinegars by stir bar sorptive extraction coupled to gas chromatography-mass spectrometry (SBSE-GC-MS)

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 332-341

  13. Characterization of the relic Almuñécar grapevine cultivar

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 10, Núm. 2, pp. 454-460

  14. Coalescent simulations reveal hybridization and incomplete lineage sorting in mediterranean Linaria

    PLoS ONE, Vol. 7, Núm. 6

  15. Comparative study of electromagnetic and electronic ballasts - An assessment on harmonic emission

    Przeglad Elektrotechniczny, Vol. 88, Núm. 2, pp. 288-294

  16. Direct determination of organic acids in wine and wine-derived products by Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy and chemometric techniques

    Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 137-144

  17. Dry-thermophilic anaerobic digestion of organic fraction of municipal solid waste: Methane production modeling

    Waste Management, Vol. 32, Núm. 3, pp. 382-388

  18. Effect of VOCs and methane in the biological oxidation of the ferrous ion by an acidophilic consortium

    Environmental Technology, Vol. 33, Núm. 5, pp. 531-537

  19. Effect of lysozyme on "flor" velum yeasts in the biological aging of sherry wines

    Food Microbiology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 245-252

  20. El alfar de época moderna del Jardín de Cano (El Puerto de Santa María) y las producciones cerámicas de la Bahía de Cádiz entre los siglos XVII y XVIII

    Revista de historia de El Puerto, Núm. 48, pp. 9-67