Ready-to-eat cereals improve nutrient, milk and fruit intake at breakfast in European adolescents

  1. Michels, N.
  2. De Henauw, S.
  3. Beghin, L.
  4. Cuenca-García, M.
  5. Gonzalez-Gross, M.
  6. Hallstrom, L.
  7. Kafatos, A.
  8. Kersting, M.
  9. Manios, Y.
  10. Marcos, A.
  11. Molnar, D.
  12. Roccaldo, R.
  13. Santaliestra-Pasías, A.M.
  14. Sjostrom, M.
  15. Reye, B.
  16. Thielecke, F.
  17. Widhalm, K.
  18. Claessens, M.
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2016

Volumen: 55

Número: 2

Páginas: 771-779

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-015-0898-X GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor