Microbial processing of plant remains is co-limited by multiple nutrients in global grasslands

  1. Ochoa-Hueso, R.
  2. Borer, E.T.
  3. Seabloom, E.W.
  4. Hobbie, S.E.
  5. Risch, A.C.
  6. Collins, S.L.
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  9. Brown, C.S.
  10. Caldeira, M.C.
  11. Daleo, P.
  12. Dickman, C.R.
  13. Ebeling, A.
  14. Eisenhauer, N.
  15. Esch, E.H.
  16. Eskelinen, A.
  17. Fernández, V.
  18. Güsewell, S.
  19. Gutierrez-Larruga, B.
  20. Hofmockel, K.
  21. Laungani, R.
  22. Lind, E.
  23. López, A.
  24. McCulley, R.L.
  25. Moore, J.L.
  26. Peri, P.L.
  27. Power, S.A.
  28. Price, J.N.
  29. Prober, S.M.
  30. Roscher, C.
  31. Sarneel, J.M.
  32. Schütz, M.
  33. Siebert, J.
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  38. Wiehl, G.
  39. Yahdjian, L.
  40. Zamin, T.
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Revista:
Global Change Biology

ISSN: 1365-2486 1354-1013

Año de publicación: 2020

Volumen: 26

Número: 8

Páginas: 4572-4582

Tipo: Artículo

DOI: 10.1111/GCB.15146 GOOGLE SCHOLAR