Type does matter. Use VIRGIN olive oil as your preferred fat to reduce your risk of breast cancer: case-control EpiGEICAM study

  1. Donat-Vargas, C.
  2. Guerrero-Zotano, Á.
  3. Lope, V.
  4. Bermejo, B.
  5. Casas, A.
  6. Baena-Cañada, J.M.
  7. Antolín, S.
  8. Sánchez-Rovira, P.
  9. Antón, A.
  10. Garcia-Saénz, J.Á.
  11. Ramos, M.
  12. Muñoz, M.
  13. de Juan, A.
  14. Jara Sánchez, C.
  15. Chacón, J.I.
  16. Gil-Gil, M.
  17. Andrés Conejero, R.
  18. Llombart, A.
  19. Bezares, S.
  20. Fernández de Larrea-Baz, N.
  21. Pérez-Gómez, B.
  22. Martín, M.
  23. Pollán, M.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2022

Volumen: 76

Número: 9

Páginas: 1343-1346

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41430-022-01101-W GOOGLE SCHOLAR