Publicaciones (41) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. A new model for time-series forecasting using radial basis functions and exogenous data

    Neural Computing and Applications, Vol. 13, Núm. 2, pp. 101-111

  2. Acid-base and precipitation equilibria in wine

    Journal of Chemical Education, Vol. 81, Núm. 1, pp. 94-96

  3. An application of ICA to identify vibratory low-level signals generated by termites

    Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics), Vol. 3195, pp. 1126-1133

  4. Analysis of Low Molecular Weight Carbohydrates in Food and Beverages: A Review

    Chromatographia, Vol. 59, Núm. 1-2, pp. 15-30

  5. Bioactive apocarotenoids annuionones F and G: Structural revision of annuionones A, B and E

    Phytochemistry, Vol. 65, Núm. 22, pp. 3057-3063

  6. Bioactive lignans from a cultivar of Helianthus annuus

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 21, pp. 6443-6447

  7. Biological oxidation of ferrous iron: Study of bioreactor efficiency

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 79, Núm. 2, pp. 163-170

  8. Biomarkers as tools to assess sediment quality. Laboratory and field surveys

    TrAC - Trends in Analytical Chemistry, Vol. 23, Núm. 10-11, pp. 807-818

  9. Biometanización de la fracción orgánica de residuos sólidos urbanos: proceso Sebac

    Residuos: Revista técnica, Año 14, Núm. 79, pp. 148-159

  10. Calibración en frecuencia con receptor GPS: Cálculo de incertidumbre y test de ruido

    Mundo electrónico, Núm. 357, pp. 54-61

  11. Catalyzed hydrogen peroxide treatment of polychlorinated biphenyl contaminated sandy soils

    Water, Air, and Soil Pollution, Vol. 154, Núm. 1-4, pp. 57-69

  12. Characterization of atmospheric particles: Analysis of particles in the Campo de Gibraltar

    Atmosfera, Vol. 17, Núm. 4, pp. 191-206

  13. Characterization, control and improvement of the cold treatment of Sherry wines

    Food Control, Vol. 15, Núm. 2, pp. 111-116

  14. Comparative analysis of volatile compounds of 'fino' sherry wine by rotatory and continuous liquid-liquid extraction and solid-phase microextraction in conjunction with gas chromatography-mass spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 513, Núm. 1, pp. 141-150

  15. Contribución a la determinación estructural de betunes asfálticos empleados en impermeabilización

    Ingeniería civil, Núm. 133, pp. 103-108

  16. Description of the last larval stage of Heliotaurus ruficollis Fabricius, 1781 (Coleoptera: Tenebrionidae: Alleculinae)

    Annales Zoologici, Vol. 54, Núm. 4, pp. 729-734

  17. Determinación de coeficientes de difusión por cromatografía supercrítica

    Ingeniería química, Núm. 418, pp. 148-160

  18. Determinación de coeficientes de difusión por cromatografía supercrítica

    Ingenieria Quimica, Vol. 36, Núm. 418, pp. 148-160

  19. Effect of addition of calcium chloride on vapor pressure of 2-methyl-1-butanol

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 49, Núm. 3, pp. 407-410

  20. Environmental impact of unleaded gasolines in the bay of Cádiz (Spain)

    Environment International, Vol. 30, Núm. 1, pp. 99-104