ASSOCIATION BETWEEN BODY WEIGHT STATUS AND EATING PREPARED-FOOD OF 8 AND 9 YEARS OLD SCHOOLCHILDREN FROM THE PROVINCE OF CÁDIZ. PREVIENE-CÁDIZ

  1. Rubén Aragón Martín 11
  2. María del Mar Gómez-Sánchez 11
  3. José Manuel Martínez-Nieto 1
  4. José Pedro Novalbos-Ruiz 11
  5. Carmen Segundo-Iglesias 1
  6. María José Santi-Cano 1
  7. José Castro-Piñero
  8. Mónica Schwarz-Rodríguez 1
  9. David Jiménez-Pavón 1
  10. Amelia Rodríguez-Martín 11
  1. 1 Universidad de Cádiz
    info

    Universidad de Cádiz

    Cádiz, España

    ROR https://ror.org/04mxxkb11

Actas:
XIX Congreso de la Sociedad Latinoamericana de Nutrición (SLAN)

Editorial: Sociedad Latinoamericana de Nutrición (SLAN)

ISSN: 0004-0622 2309-5806

Año de publicación: 2021

Volumen: 71

Número: S1

Tipo: Aportación congreso

DOI: 10.37527/2021.71.S1 GOOGLE SCHOLAR