Biomedicina, Biotecnología y Salud Pública
Fachbereich
Universitat Rovira i Virgili
Tarragona, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universitat Rovira i Virgili (8)
2022
-
Characterization, epidemiology and trends of eating disorders
Nutricion Hospitalaria, Vol. 39, Núm. Ext2, pp. 8-15
-
In Vitro Antifungal Activity of Ibrexafungerp (SCY-078) Against Contemporary Blood Isolates From Medically Relevant Species of Candida: A European Study
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol. 12
2021
2016
-
Guías alimentarias para la población española (SENC, diciembre 2016); la nueva pirámide de la alimentación saludable
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33
-
Improvement of Malvar wine quality by use of locally-selected saccharomyces cerevisiae strains
Fermentation, Vol. 2, Núm. 1
-
New genes involved in osmotic stress tolerance in saccharomyces cerevisiae
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. SEP
2013
-
Biotechnological potential of non-Saccharomyces yeasts isolated during spontaneous fermentations of Malvar (Vitis vinifera cv. L.)
European Food Research and Technology, Vol. 236, Núm. 1, pp. 193-207
1993
-
ANALISIS DE LA DEMANDA DE PREVENCION EN LA CONSULTA DE PEDIATRIA GENERAL
Revista Espanola de Pediatria, Vol. 49, Núm. 290, pp. 115-120