Instituto de investigación
Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Publicaciones (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2021
-
Author Correction: Nutrients cause grassland biomass to outpace herbivory (Nature Communications, (2020), 11, 1, (6036), 10.1038/s41467-020-19870-y)
Nature Communications
-
Bernal Gómez, Marco Antonio y Santiago Pérez, Antonio (editores científicos), Paleolítico. De los primeros pobladores al ocaso neandertal en la Península Ibérica, Córdoba, editorial Almuzara, 2021, 304 pp. ISBN 978-84-18709-45-6
Revista de Historia de Jerez, Núm. 24, pp. 361-364
-
Correction to: Recent approaches on the genomic analysis of the phytopathogenic fungus Colletotrichum spp. (Phytochemistry Reviews, (2020), 19, 3, (589-601), 10.1007/s11101-019-09608-0)
Phytochemistry Reviews
-
Extraction and analysis of natural product in plant
Agronomy
-
Lluís Pons Pujol (ed.), Paradeisos. Horti: los jardines de la Antigüedad. Col·lecció Instrumenta 71. Universidad de Barcelona, Barcelona 2021, 262 pp.
Riparia, Núm. 7, pp. 178-183
-
Novel analysis on aroma compounds of wine, vinegar and derived products
Foods
-
Recent developments in identification of genuine odor-and taste-active compounds in foods
Foods