Ingeniería y Tecnología de Alimentos
AGR203
Universidad de Córdoba
Córdoba, EspañaPublicacions en col·laboració amb investigadors/es de Universidad de Córdoba (5)
2023
-
Crianza bajo velo de flor de vinos con un contenido en Etanol próximo al 14 % (V/V): primeros resultados
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
-
Influence of alcohol content reduction in biologically aged wines on their physical-chemical and sensory characteristics. First results
BIO Web of Conferences
-
Production of low alcohol wines with biological ageing in the south of Spain. Current results and future perspectives
BIO Web of Conferences
2019
-
Fostering sustainable water use in almond (Prunus dulcis Mill.) orchards in a semiarid Mediterranean environment
Archives of Agronomy and Soil Science, Vol. 65, Núm. 2, pp. 164-181
-
Terraced Subtropical Farming: Sustainable Strategies for Soil Conservation
Soil Health Restoration and Management (Springer Singapore), pp. 231-278