MARIA DE VALME
GARCIA MORENO
Profesora Titular de Universidad
ENRIQUE
DURAN GUERRERO
Profesor Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con ENRIQUE DURAN GUERRERO (8)
2022
2021
-
Aroma of sherry products: A review
Foods, Vol. 10, Núm. 4
-
Chemical content and sensory changes of Oloroso Sherry wine when aged with four different wood types
LWT, Vol. 140
-
Hplc-dad-ms and antioxidant profile of fractions from amontillado sherry wine obtained using high-speed counter-current chromatography
Foods, Vol. 10, Núm. 1
2020
-
Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521
2018
-
Formación de profesores noveles del departamento de química analítica
III Jornadas de Innovación Docente Universitaria UCA
2012
-
Desarrollo de métodos cromatográficos para la cuantificación de bítrex y ftalato de dietilo en bebidas enológicas
XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
2006
-
Validation of two analytical methods for the determination of ochratoxin A by reversed-phased high-performance liquid chromatography coupled to fluorescence detection in musts and sweet wines from Andalusia
Analytica Chimica Acta, Vol. 566, Núm. 1, pp. 117-121