MARIA ESTHER
RODRIGUEZ JIMENEZ
Profesora Contratada Doctora
María Eugenia
Muñoz-Bernal
Publications by the researcher in collaboration with María Eugenia Muñoz-Bernal (5)
2016
-
Analysis of temperature-mediated changes in the wine yeast Saccharomyces bayanus var uvarum. An oenological study of how the protein content influences wine quality
Proteomics, Vol. 16, Núm. 4, pp. 576-592
2013
-
Differential analysis of the proteome of saccharomyces bayanus var. Uvarum induced by temperature, and its influence in wine quality
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 9, pp. 127-127
-
Molecular analysis of red wine yeast diversity in the Ribera del Duero D.O. (Spain) area
Archives of Microbiology, Vol. 195, Núm. 5, pp. 297-302
2012
-
Análisis diferencial del proteoma de Saccharomyces bayanus var. uvarum inducido por la temperatura. Implicación en la calidad de los tintos D.O. Ribera del Duero
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 123-123
-
Técnicas de biología molecular como herramientas para mejorar la calidad de los vinos en distintas zonas de producción
I Congreso Internacional "El patrimonio cultural y natural como motor de desarrollo: investigación e innovación"