Publicaciones (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. A quartz crystal microbalance sensor for the detection of formic acid vapors

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 370, Núm. 4, pp. 393-398

  2. Automated solid-phase extraction for sample preparation followed by high-performance liquid chromatography with diode array and mass spectrometric detection for the analysis of resveratrol derivatives in wine

    Journal of Chromatography A, Vol. 918, Núm. 2, pp. 303-310

  3. Beneficios para la salud del consumo moderado de vino Fino

    Actas de las VI Jornadas del vino fino

  4. Determinación de ácidos orgánicos de bajo peso molecular en Brandy de Jerez por electroforesis capilar

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  5. Empleo de técnicas de intercambio iónico con vistas a reducir el contenido metálico en el vino

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  6. Funciones de caracterización de ecosistemaslitorales mediante análisis multivariante

    EMA Estadística medio ambiental: Conferencia Internacional de Estadística en Estudios Medioambientales. 21, 22 y 23 de noviembre de 2021, Cádiz, España (Servicio de Publicaciones), pp. 97-98

  7. Influence of oxygen supply on the susceptibility of cv. Palomino fino must to browning

    Vitis, Vol. 40, Núm. 1, pp. 39-42

  8. Method devised for determining low molecular weight organic acids in vinic samples by capillary electrophoresis: Validation of the method with real samples

    European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 4-5, pp. 381-385

  9. Oxidación controlada de la variedad Sauvignon Blanc: resistencia al pardeamiento, parámetros enológicos y sensoriales

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  10. Quinto aniversario de las Jornadas Científicas GIENOL

    ACE: Revista de enología, Núm. 12

  11. Simultaneous determination of nutrients (ammonium and phosphate) in marine aquaculture effluents by flow analysis

    QUIMICA ANALITICA, Vol. 20, Núm. 1, pp. 37-45

  12. Stability of phenolic compounds during extraction with superheated solvents

    Journal of Chromatography A, Vol. 921, Núm. 2, pp. 169-174

  13. Supercritical fluid extraction of 5-hydroxymethyl-2-furaldehyde from raisins

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 628-632

  14. The use of activated charcoal in combination with other fining agents and its influence on the organoleptic properties of sherry wine

    European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 6, pp. 671-675

  15. Theoretical framework for the distribution of trace metals among the operationally defined speciation phases of a sediment

    Environmental Toxicology and Chemistry, Vol. 20, Núm. 4, pp. 693-697