Publicaciones (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A Raman and infrared study of 1-furoyl-3-monosubstituted and 3,3-disubstituted thioureas

    Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 62, Núm. 4-5, pp. 964-971

  2. An oxidative procedure for the electrochemical determination of chromium(VI) using modified carbon paste electrodes

    Bulletin of Electrochemistry, Vol. 21, Núm. 12, pp. 529-535

  3. Determinación de capsaicinoides en extractos de pimientos mediante cromatografía de líquidos empleando columnas monolíticas

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

  4. Determinación de isoflavonas en bebidas de soja mediante EFS y CLAE

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

  5. Determination of phenolics in cosmetic creams and similar emulsions

    Journal of Chromatography A

  6. Determination of the age of Sherry wines by regression techniques using routine parameters and phenolic and volatile compounds

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2412-2417

  7. Effects of grape destemming on the polyphelonic and volatile content of Fino Sherry Wine during alcoholic fermentation

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 4, pp. 233-242

  8. Electrochemical analysis of endosulfan using a C18-modified carbon-paste electrode

    Chemosphere, Vol. 60, Núm. 11, pp. 1565-1571

  9. Extracción de capsaicinoides en pimientos mediante fluidos presurizados

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

  10. Short-term stability of soy isoflavones extracts: Sample conservation aspects

    Food Chemistry, Vol. 93, Núm. 3, pp. 557-564

  11. Solid-phase extraction of soy isoflavones

    Journal of Chromatography A

  12. Study of the responses of a sonogel-carbon electrode towards phenolic compounds

    Electroanalysis, Vol. 17, Núm. 9, pp. 806-814

  13. Sugar contents of Brandy de Jerez during its aging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 4, pp. 1058-1064

  14. Voltammetric determination of trace mercury at a sonogel-carbon electrode modified with poly-3-methylthiophene

    Talanta, Vol. 68, Núm. 1, pp. 79-85