Departamento
Química Analítica
Publicaciones (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2005
-
A Raman and infrared study of 1-furoyl-3-monosubstituted and 3,3-disubstituted thioureas
Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 62, Núm. 4-5, pp. 964-971
-
An oxidative procedure for the electrochemical determination of chromium(VI) using modified carbon paste electrodes
Bulletin of Electrochemistry, Vol. 21, Núm. 12, pp. 529-535
-
Determinación de capsaicinoides en extractos de pimientos mediante cromatografía de líquidos empleando columnas monolíticas
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
-
Determinación de isoflavonas en bebidas de soja mediante EFS y CLAE
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
-
Determination of phenolics in cosmetic creams and similar emulsions
Journal of Chromatography A
-
Determination of the age of Sherry wines by regression techniques using routine parameters and phenolic and volatile compounds
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2412-2417
-
Effects of grape destemming on the polyphelonic and volatile content of Fino Sherry Wine during alcoholic fermentation
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 4, pp. 233-242
-
Electrochemical analysis of endosulfan using a C18-modified carbon-paste electrode
Chemosphere, Vol. 60, Núm. 11, pp. 1565-1571
-
Extracción de capsaicinoides en pimientos mediante fluidos presurizados
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
-
Short-term stability of soy isoflavones extracts: Sample conservation aspects
Food Chemistry, Vol. 93, Núm. 3, pp. 557-564
-
Solid-phase extraction of soy isoflavones
Journal of Chromatography A
-
Study of the responses of a sonogel-carbon electrode towards phenolic compounds
Electroanalysis, Vol. 17, Núm. 9, pp. 806-814
-
Sugar contents of Brandy de Jerez during its aging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 4, pp. 1058-1064
-
Voltammetric determination of trace mercury at a sonogel-carbon electrode modified with poly-3-methylthiophene
Talanta, Vol. 68, Núm. 1, pp. 79-85