Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Instituto de investigación
LUIS ENRIQUE
ROMERO ZUÑIGA
Profesor Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con LUIS ENRIQUE ROMERO ZUÑIGA (20)
2014
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GLOBAL COORDINATION AMONG THE SUBJECTS OF A DEGREE: APPLICATION TO CHEMICAL ENGINEERING BACHELOR
ICERI2014 Proceedings -7th International Conference of Education, Research and Innovation
2008
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Proyecto Nexo: Coordinación de las Actividades Académicamente Dirigidas en las Asignaturas del Área de Ingeniería Química del Título de Ingeniero Químico de la UCA
Libro de Resúmenes: XVI Congreso Universitario de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas Cádiz, 23 al 26 de de Septiembre 2008
2007
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Actividades para la Adaptación de la Docencia del Área de Conocimiento de Ingeniería Química al Espacio Europeo de la Educación Superior
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 19-28
2004
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Operation in semi-continuous with a closed pilot plant scale acetifier for vinegar production
Journal of Food Engineering, Vol. 63, Núm. 1, pp. 39-45
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Optimization of immobilization conditions for vinegar production. Siran, wood chips and polyurethane foam as carriers for Acetobacter aceti
Process Biochemistry, Vol. 39, Núm. 5, pp. 547-555
2002
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Optimum starting-up protocol of a pilot plant scale acetifier for vinegar production
Journal of Food Engineering, Vol. 52, Núm. 1, pp. 31-37
2001
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Desactivación del sistema enzimático glucosa oxidasa-catalasa: operación en reactor discontinuo
Cádiz : Servicio de Publicaciones, Universidad de Cádiz, 2000 [i.e. 2001
1999
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Laboratory scale equipment for the determination of k(L)a in bio- reactors
Bioprocess Engineering, Vol. 20, Núm. 1, pp. 73-75
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Maximum yield acetic acid fermenter. Comparative fed-batch and continuous operation studies at pilot plant scales
Bioprocess Engineering, Vol. 21, Núm. 2, pp. 187-190
1998
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Efecto protector en catalisis enzimatica: Sistema glucosa oxidasa/catalasa
Ingenieria Quimica, pp. 219-221
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Efecto protector en catálisis enzimática: sistema glucosa oxidasa/catalasa
Ingeniería química, Núm. 346, pp. 219-221
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Evaluation of ethanol evaporation losses in acetic acid fermentations
Bioprocess Engineering, Vol. 18, Núm. 4, pp. 289-291
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Mathematical model for liquid-gas equilibrium in acetic acid fermentations
Biotechnology and Bioengineering, Vol. 59, Núm. 3, pp. 310-317
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Modelling the kinetics of growth of Acetobacter aceti in discontinuous culture: Influence of the temperature of operation
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 49, Núm. 2, pp. 189-193
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Study of the deactivation process of the glucose oxidase-catalase enzymatic system by means of simulation
Progress in Biotechnology (Elsevier), pp. 107-112
1997
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Equipo modular de adquisicion y control: Aplicacion a reacciones enzimaticas a escala de laboratorio
Ingenieria Quimica, Vol. 29, Núm. 340
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Equipo modular de adquisición y control: aplicación a reacciones enzimáticas a escala de laboratorio
Ingeniería química, Núm. 340, pp. 171-174
1996
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Procesos industriales de acetificacion. Evaluacion de las perdidas de rendimiento
Informacion Tecnologica, Vol. 7, Núm. 2, pp. 109-116
1994
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A kinetic model for growth of Acetobacter aceti in submerged culture
The Chemical Engineering Journal and The Biochemical Engineering Journal, Vol. 54, Núm. 1
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Application of a gas recirculation system to industrial acetic fermentation processes
Biotechnology Techniques, Vol. 8, Núm. 10, pp. 711-716