REMEDIOS
CASTRO MEJIAS
Profesora Titular de Universidad
DOMINICO ANTONIO
GUILLEN SANCHEZ
Catedrático de Universidad
Publikationen, an denen er mitarbeitet DOMINICO ANTONIO GUILLEN SANCHEZ (7)
2022
2021
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Aroma of sherry products: A review
Foods, Vol. 10, Núm. 4
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Hplc-dad-ms and antioxidant profile of fractions from amontillado sherry wine obtained using high-speed counter-current chromatography
Foods, Vol. 10, Núm. 1
2020
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Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521
2018
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Formación de profesores noveles del departamento de química analítica
III Jornadas de Innovación Docente Universitaria UCA
2007
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Empleo de las TICs para la elaboración del materialdidáctico de contenido teórico-práctico
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 129-134
2004
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Study of the antioxidant power of brandies and vinegars derived from Sherry wines and correlation with their content in polyphenols
Food Research International, Vol. 37, Núm. 7, pp. 715-721