Publicaciones en las que colabora con MARIA JESUS RUIZ BEJARANO (8)

2016

  1. Científico por un día: Acercando la ciencia a todos

    XV Reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA)

  2. La quimiometría como eje del aprendizaje colaborativo en el laboratorio de química analítica

    II Jornadas sobre estrategias para la innovación de la actividad docente en química analítica: contenidos y herramientas

  3. Volatile composition of Pedro Ximénez and Muscat sweet Sherry wines from sun and chamber dried grapes: a feasible alternative to the traditional sun-drying

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 53, Núm. 6, pp. 2519-2531

2015

  1. Effect of ageing of sweet Sherry wines obtained from cvs Muscat and Pedro Ximénez on ethyl carbamate concentration

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 21, Núm. 3, pp. 396-403

2011

  1. Accelerated aging of a Sherry wine vinegar on an industrial scale employing microoxygenation and oak chips

    European Food Research and Technology, Vol. 232, Núm. 2, pp. 241-254

2010

  1. Optimizing the process of making sweet wines to minimize the content of ochratoxin A

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 24, pp. 13006-13012