Publicaciones en las que colabora con MARTA BAREA SEPULVEDA (27)

2022

  1. Automated detection and quantification of adulteration in fruit juices using FT-IR

    FORENSICS 2022 - 3rd International Caparica Conference in Translational Forensics 2022

  2. CARACTERIZACIÓN AUTOMÁTICA E INTELIGENTE DE PARAFINAS AGROALIMENTARIAS MEDIANTE APLICACIÓN DE ESPECTROSCOPÍA UV-VIS

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  3. Comparison of different processing approaches by SVM and RF on HS-MS eNose and NIR Spectrometry data for the discrimination of gasoline samples

    Microchemical Journal, Vol. 172

  4. DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  5. DIFFERENT METHODS FOR PREPARATION TO DISCRIMINATE BETWEEN WILD AND CULTIVATED CIVET COFFEE USING NEAR INFRARED SPECTROSCOPY

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  6. EXPERIMENTAL DESIGN AND OPTIMIZATION FOR THERMAL DESORPTION OF ACTIVATED CHARCOAL STRIPS CONTAINING IGNITABLE LIQUIDS FROM FIRE DEBRIS SAMPLES

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  7. Essential Mineral Content (Fe, Mg, P, Mn, K, Ca, and Na) in Five Wild Edible Species of Lactarius Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco: Reference to Daily Intake

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 12

  8. Exposure to Essential and Toxic Elements via Consumption of Agaricaceae, Amanitaceae, Boletaceae, and Russulaceae Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 5

  9. Rapid Detection and Quantification of Adulterants in Fruit Juices Using Machine Learning Tools and Spectroscopy Data

    Sensors, Vol. 22, Núm. 10