Wine yeast selection in the Iberian Peninsula: Saccharomyces and non-Saccharomyces as drivers of innovation in Spanish and Portuguese wine industries
- Morata, A.
- Arroyo, T.
- Bañuelos, M.A.
- Blanco, P.
- Briones, A.
- Cantoral, J.M.
- Castrillo, D.
- Cordero-Bueso, G.
- del Fresno, J.M.
- Escott, C.
- Escribano-Viana, R.
- Fernández-González, M.
- Ferrer, S.
- García, M.
- González, C.
- Gutiérrez, A.R.
- Loira, I.
- Malfeito-Ferreira, M.
- Martínez, A.
- Pardo, I.
- Ramírez, M.
- Ruiz-Muñoz, M.
- Santamaría, P.
- Suárez-Lepe, J.A.
- Vilela, A.
- Capozzi, V.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1549-7852, 1040-8398
Año de publicación: 2022
Volumen: 63
Número: 31
Páginas: 10899-10927
Tipo: Revisión