Wine yeast selection in the Iberian Peninsula: Saccharomyces and non-Saccharomyces as drivers of innovation in Spanish and Portuguese wine industries

  1. Morata, A.
  2. Arroyo, T.
  3. Bañuelos, M.A.
  4. Blanco, P.
  5. Briones, A.
  6. Cantoral, J.M.
  7. Castrillo, D.
  8. Cordero-Bueso, G.
  9. del Fresno, J.M.
  10. Escott, C.
  11. Escribano-Viana, R.
  12. Fernández-González, M.
  13. Ferrer, S.
  14. García, M.
  15. González, C.
  16. Gutiérrez, A.R.
  17. Loira, I.
  18. Malfeito-Ferreira, M.
  19. Martínez, A.
  20. Pardo, I.
  21. Ramírez, M.
  22. Ruiz-Muñoz, M.
  23. Santamaría, P.
  24. Suárez-Lepe, J.A.
  25. Vilela, A.
  26. Capozzi, V.
  27. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition

ISSN: 1549-7852 1040-8398

Año de publicación: 2022

Volumen: 63

Número: 31

Páginas: 10899-10927

Tipo: Revisión

DOI: 10.1080/10408398.2022.2083574 GOOGLE SCHOLAR