Publicaciones (93) Publicaciones de LOURDES CASAS CARDOSO

2022

  1. Application of Citrus By-Products in the Production of Active Food Packaging

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 4

  2. Economía circular en la industria del vino: un caso de estudio en el Grado de Enología de la Universidad de Cádiz

    Educación y transferencia del conocimiento: propuestas de innovación para la mejora docente. Libro de resúmenes del I Congreso Internacional Docente, Educación y Transferencia del Conocimiento

  3. Economía circular en la industria del vino: un caso de estudio en el grado de enología de la Universidad de Cádiz

    La necesidad de la transformación social desde la innovación docente y educativa (Aula Magna), pp. 1127-1145

  4. Evaluation of the Effect of Different Co-Solvent Mixtures on the Supercritical CO2 Extraction of the Phenolic Compounds Present in Moringa oleifera Lam. Leaves

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 6

  5. Fractionation of Marine Microalgae Extract using Supercritical CO2 with Progressive Addition of Co-Solvent for the Recovering of High-Valuable Compounds

    Chemical Engineering Transactions, Vol. 93, pp. 259-264

  6. Mass Transfer and Optical Properties of Active PET/PP Food-Grade Films Impregnated with Olive Leaf Extract

    Polymers, Vol. 14, Núm. 1

  7. Pro-Angiogenic Effects of Natural Antioxidants Extracted from Mango Leaf, Olive Leaf and Red Grape Pomace over Endothelial Colony-Forming Cells

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 5

  8. Production of active packaging films by using supercritical solvent impregnation

    Food Packaging: Safety, Management and Quality (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 187-210