Publicaciones en las que colabora con REMEDIOS CASTRO MEJIAS (12)

2020

  1. Effect of the type of wood used for ageing on the volatile composition of Pedro Ximénez sweet wine

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 6, pp. 2512-2521

2018

  1. Formación de profesores noveles del departamento de química analítica

    III Jornadas de Innovación Docente Universitaria UCA

2007

  1. Empleo de las TICs para la elaboración del materialdidáctico de contenido teórico-práctico

    Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 129-134

2003

  1. Chemometric studies of vinegars from different raw materials and processes of production

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3345-3351

  2. Optimisation of headspace solid-phase microextraction for the analysis of volatile phenols in wine

    Journal of Chromatography A, Vol. 995, Núm. 1-2, pp. 11-20