MARIA DEL CARMEN
RODRIGUEZ DODERO
Profesora Titular de Universidad
Ramón
Natera Marín
Publicaciones en las que colabora con Ramón Natera Marín (7)
2015
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Novel vinegar-derived product enriched with dietary fiber: effect on polyphenolic profile, volatile composition and sensory analysis
Journal of Food Science and Technology, Vol. 52, Núm. 12, pp. 7608-7624
2013
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Development and optimisation by means of sensory analysis of new beverages based on different fruit juices and sherry wine vinegar
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 4, pp. 741-748
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Study of the volatile composition and sensory characteristics of new Sherry vinegar-derived products by maceration with fruits
LWT - Food Science and Technology, Vol. 50, Núm. 2, pp. 469-479
2011
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Accelerated aging of a Sherry wine vinegar on an industrial scale employing microoxygenation and oak chips
European Food Research and Technology, Vol. 232, Núm. 2, pp. 241-254
2010
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Study of the polyphenolic composition and antioxidant activity of new sherry vinegar-derived products by maceration with fruits
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 22, pp. 11814-11820
2009
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Microoxigenación y adición de virutas en la elaboración de vinagres
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
2007
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Empleo de las TICs para la elaboración del materialdidáctico de contenido teórico-práctico
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 129-134