CARMELO
GARCIA BARROSO
Investigador en el periodo 1980-2020
Rafael
Cela Torrijos
Publicaciones en las que colabora con Rafael Cela Torrijos (10)
1996
-
Development of a rotatory and continuous liquid-liquid extraction technique for phenolic compounds in wine
Analyst, Vol. 121, Núm. 3, pp. 297-302
1989
-
Objective functions in experimental and simulated chromatographic optimization. Comparative study and alternative proposal
Journal of Chromatography A, Vol. 485, Núm. C, pp. 477-500
-
Studies on the browning of fino sherry and its relation to polyphenolic compounds
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 189, Núm. 4, pp. 322-325
1987
-
A study of behavioural groupings of polyphenolic species in "Fino" sherry wine Evolution during vinification and mechanical treatment of the grape
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 185, Núm. 4, pp. 307-314
-
Estudio del índice de polifenoles totales en el pardeamiento del vino fino de Jérez
VIII jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo, 5-9 de mayo de 1986
-
Influence of temperature in reverse-phase high-performance liquid chromatography with gradient elution
Analytica Chimica Acta, Vol. 196, Núm. C, pp. 115-122
1986
-
The preopt package for pre-optimization of gradient elutions in high-performance liquid chromatography
Analytica Chimica Acta, Vol. 191, Núm. C, pp. 283-297
1985
-
Contribución de los compuestos polifenólicos a la caracterización y diferenciación de un vino
VII Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Extracción líquido-líquido de ácidos y aldehidos fenólicos del vino
VII Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
-
Influencia del tratamiento mecánico de la uva durante la vendimia: sobre la calidad de los mostos obtenidos
VII Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros