JOSE LUIS
PEREZ CALLE
Investigador Predoctoral Plan Estatal FPU
MARTA
FERREIRO GONZALEZ
Profesora Titular de Universidad
2025
-
Smart portable electronic nose system in combination with machine learning algorithms for the intelligent discrimination of fire debris
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 264
2024
-
Cromatografía de gases ultrarrápida acoplada a técnicas de machine learning para predecir el nivel de adulteración en miel de azahar y girasol
XLV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; V Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 2 al 5 de mayo de 2023
-
Cuantificación inteligente de adulteraciones en cacao en polvo mediante espectroscopía NIR
XLV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; V Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 2 al 5 de mayo de 2023
-
Detecting Honey Adulteration: Advanced Approach Using UF-GC Coupled with Machine Learning
Sensors, Vol. 24, Núm. 23
-
Development of a Novel HS-GC/MS Method Using the Total Ion Spectra Combined with Machine Learning for the Intelligent and Automatic Evaluation of Food-Grade Paraffin Wax Odor Level
Foods, Vol. 13, Núm. 9
-
Enhancing Competency-Based Education in Instrumental Analysis: A Novel Approach Using High-Performance Liquid Chromatography for Real-World Problem Solving
Education Sciences, Vol. 14, Núm. 5
-
Machine learning-based approaches to Vis-NIR data for the automated characterization of petroleum wax blends
Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 310
2023
-
Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopia Vis-NIR y aprendizaje automático
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
-
Detección automatizada de adulteraciones en zumos de fruta mediante HS-GC-IMS
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
-
Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices
Foods, Vol. 12, Núm. 13
-
Rapid Classification of Petroleum Waxes: A Vis-NIR Spectroscopy and Machine Learning Approach
Foods, Vol. 12, Núm. 18
-
Rapid and Automated Method for Detecting and Quantifying Adulterations in High-Quality Honey Using Vis-NIRs in Combination with Machine Learning
Foods, Vol. 12, Núm. 13
2022
-
Automated detection and quantification of adulteration in fruit juices using FT-IR
FORENSICS 2022 - 3rd International Caparica Conference in Translational Forensics 2022
-
CARACTERIZACIÓN AUTOMÁTICA E INTELIGENTE DE PARAFINAS AGROALIMENTARIAS MEDIANTE APLICACIÓN DE ESPECTROSCOPÍA UV-VIS
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
-
Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopía Vis-NIR y aprendizaje automático
XLIV JORNADAS DE VITICULTURA Y ENOLOGÍA DE LA TIERRA DE BARROS (Centro Universitario Santa Ana), pp. 483-502
-
Comparison of different processing approaches by SVM and RF on HS-MS eNose and NIR Spectrometry data for the discrimination of gasoline samples
Microchemical Journal, Vol. 172
-
DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
-
DETERMINACIÓN DE LÍQUIDOS INFLAMABLES EN RESTOS DE INCENDIOSMEDIANTE TÉCNICAS DE APRENDIZAJE AUTOMATIZADO
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
-
Detection of Adulterations in Fruit Juices Using Machine Learning Methods over FT-IR Spectroscopic Data
Agronomy, Vol. 12, Núm. 3
-
EXPERIMENTAL DESIGN AND OPTIMIZATION FOR THERMAL DESORPTION OF ACTIVATED CHARCOAL STRIPS CONTAINING IGNITABLE LIQUIDS FROM FIRE DEBRIS SAMPLES
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA