Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Instituto de investigación
Juan Antonio
Pérez Bustamante de Monasterio
Publicaciones en las que colabora con Juan Antonio Pérez Bustamante de Monasterio (12)
2000
-
Evaluation of similarities between natural and accelerated browning of fino sherry wines by chemometric techniques
Analyst, Vol. 125, Núm. 6, pp. 1151-1154
1998
-
Organic acids analysis in 'Brandy de Jerez' by ion-exclusion chromatography, 'post-column' buffering and conductimetric detection
Analusis, Vol. 26, Núm. 4, pp. 186-189
1997
-
Evolución de la composición polifenólica a lo largo de la vida del vino Fino de Jerez
XVIII Jornadas de Viticultura y Enología Tierra de Barros: Almendralejo. 6-10 de mayo de 1996
-
Solid-Phase Extraction for Sample Preparation, in the HPLC Analysis of Polyphenolic Compounds in "Fino" Sherry Wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 2, pp. 403-406
1996
-
Analysis of low molecular mass phenolic compounds, furfural and 5-hydroxymethylfurfural in Brandy de Jerez by high-performance liquid chromatography-diode array detection with direct injection
Journal of Chromatography A, Vol. 724, Núm. 1-2, pp. 125-129
-
Automated on-line solid-phase extraction-high-performance liquid chromatography-diode array detection of phenolic compounds in sherry wine
Journal of Chromatography A
-
Automation of sample preparation as a preliminary stage in the high-performance liquid chromatographic determination of polyphenolic compounds in sherry wines
Journal of Chromatography A
-
Comparación del comportamiento de distintos vinos ante dos test de pardeamiento acelerado
XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995
-
Influencia de la hiperoxidación del mosto en la eliminación de los compuestos fenólicos
XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995
-
Selection of column and gradient for the separation of polyphenols in sherry wine by high-performance liquid chromatography incorporating internal standards
Journal of Chromatography A, Vol. 724, Núm. 1-2, pp. 117-124
1993
-
High-performance liquid chromatographic analysis of polyphenolic compounds predominating in sherry musts
Journal of Chromatography A, Vol. 655, Núm. 2, pp. 227-232
1985
-
Influencia del tratamiento mecánico de la uva durante la vendimia: sobre la calidad de los mostos obtenidos
VII Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros