ANA MARIA
BLANDINO GARRIDO
Catedrática de Universidad
Publicaciones en las que colabora con ANA MARIA BLANDINO GARRIDO (17)
2020
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Immobilization of Cells on Polyurethane Foam
Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 407-415
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Immobilization of Cells on Polyurethane Foam
Immobilization of Enzymes and Cells: Methods and protocols (Humana Press), pp. 407-415
2014
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GLOBAL COORDINATION AMONG THE SUBJECTS OF A DEGREE: APPLICATION TO CHEMICAL ENGINEERING BACHELOR
ICERI2014 Proceedings -7th International Conference of Education, Research and Innovation
2008
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Proyecto Nexo: Coordinación de las Actividades Académicamente Dirigidas en las Asignaturas del Área de Ingeniería Química del Título de Ingeniero Químico de la UCA
Libro de Resúmenes: XVI Congreso Universitario de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas Cádiz, 23 al 26 de de Septiembre 2008
2007
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Actividades para la Adaptación de la Docencia del Área de Conocimiento de Ingeniería Química al Espacio Europeo de la Educación Superior
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 19-28
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La experiencia del grupo de formación sobre el aulavirtual de la Facultad de Ciencias
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 147-158
2005
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Hydrolytic enzyme production by Aspergillus awamori on grape pomace
Biochemical Engineering Journal, Vol. 26, Núm. 2-3, pp. 100-106
2003
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Calcium alginate gel as encapsulation matrix for coimmobilized enzyme systems
Applied Biochemistry and Biotechnology - Part A Enzyme Engineering and Biotechnology, Vol. 110, Núm. 1, pp. 53-60
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Cereal-based fermented foods and beverages
Food Research International, Vol. 36, Núm. 6, pp. 527-543
2002
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Modelling and simulation of a bienzymatic reaction system co-immobilised within hydrogel-membrane liquid-core capsules
Enzyme and Microbial Technology, Vol. 31, Núm. 4, pp. 556-565
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Polygalacturonase production by Aspergillus awamori on wheat in solid-state fermentation
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 58, Núm. 2, pp. 164-169
2001
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Immobilization of glucose oxidase within calcium alginate gel capsules
Process Biochemistry, Vol. 36, Núm. 7, pp. 601-606
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Utilisation of whole wheat flour for the production of extracellular pectinases by some fungal strains
Process Biochemistry, Vol. 37, Núm. 5, pp. 497-503
2000
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Glucose oxidase release from calcium alginate gel capsules
Enzyme and Microbial Technology, Vol. 27, Núm. 3-5, pp. 319-324
1999
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Formation of calcium alginate gel capsules: Influence of sodium alginate and CaCl2 concentration on gelation kinetics
Journal of Bioscience and Bioengineering, Vol. 88, Núm. 6, pp. 686-689
1997
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Comparative study of alcohol dehydrogenase activity in flor yeast extracts
Biotechnology Letters, Vol. 19, Núm. 7, pp. 651-654
1996
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Effect of culture conditions on the aldehyde dehydrogenase activity of Acetobacter aceti cytoplasmatic extracts
Biotechnology Letters, Vol. 18, Núm. 1, pp. 63-68