Publications (22)

2022

  1. Navegando hacia modelos de eco-innovación abierta impulsados por el capital intelectual

    Marketing y comunicación en ética empresarial. XXIX edición del Congreso EBEN España: libro de actas

  2. The diffusion of energy technologies. Evidence from renewable, fossil, and nuclear energy patents

    Technological Forecasting and Social Change, Vol. 178

  3. Effects of knowledge spillovers between competitors on patent quality: what patent citations reveal about a global duopoly

    Journal of Technology Transfer, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1451-1487

2016

  1. Proximity dimensions and scientific collaboration among academic institutions in Europe: The closer, the better?

    Scientometrics, Vol. 106, Núm. 3, pp. 1073-1092

  2. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ACROSS EUROPE 15. SCIENTIFIC KNOWLEDGE BASE AND DIFFERENCES IN QUALITY

    Bilgi Ekonomisi ve Yönetimi Dergisi, Vol. 10, Núm. 1, pp. 27-40

  3. Engaging and Assessing Students through their Electronic Devices and Real Time Quizzes

    Multidisciplinary Journal for Education, Social and Technological Sciences, Vol. 3, Núm. 2, pp. 173-184

2014

  1. Regional Scientific Production and Specialization in Europe: The Role of HERD

    European Planning Studies, Vol. 22, Núm. 5, pp. 949-974

  2. Ciencia y tecnología alimentaria en las regiones europeas

    Cuadernos de estudios agroalimentarios, Núm. 6, pp. 43-61

2013

  1. Trends in the acquisition of external knowledge for innovation in the food industry

    Open Innovation in the Food and Beverage Industry (Elsevier Ltd), pp. 3-24

2010

  1. Estrategia docente innovadora para la obtención de competencias transversales en microeconomía:: Nuevas tecnologías y destrezas en el uso de los recursos electrónicos de la biblioteca de la UCA.

    VI CIDUI: Nuevos espacios de calidad en la educación superior: un análisis comparado y de tendencias ([S.l : s.n.], 2010), pp. 1667-1686