![Foto de JOSE MANUEL](/img/uploaded/E70F89B01B0E0B2F85431B8B710274BF.jpg)
JOSE MANUEL
IGARTUBURU CHINCHILLA
Profesor Titular de Universidad
Publicacións (26) Publicacións de JOSE MANUEL IGARTUBURU CHINCHILLA
2024
-
Alcoholic Fermentation Activators: Bee Pollen Extracts as a New Alternative
Agronomy, Vol. 14, Núm. 12
2022
-
Fatty Acid and Tocopherol Composition of Pomace and Seed Oil from Five Grape Varieties Southern Spain
Molecules, Vol. 27, Núm. 20
-
Molecular and functional characterization of a SCD 1b from European sea bass (Dicentrarchus labrax L.)
Comparative Biochemistry and Physiology Part - B: Biochemistry and Molecular Biology, Vol. 258
2021
-
Allelopathic activity of strigolactones on the germination of parasitic plants and arbuscular mycorrhizal fungi growth
Agronomy, Vol. 11, Núm. 11
-
Are phytotoxic effects of Eucalyptus saligna (Myrtaceae) essential oil related to its major compounds?
Australian Journal of Botany, Vol. 69, Núm. 3, pp. 174-183
2020
-
Bioherbicide Potential of Eucalyptus saligna Leaf Litter Essential Oil
Chemistry and Biodiversity, Vol. 17, Núm. 9
2015
-
Erratum: Simplification of the DPPH assay for estimating the antioxidant activity of wine and wine by-products (Food Chemistry (2014) 165 (198-204))
Food Chemistry
-
New structural features of Acacia tortuosa gum exudate
Food Chemistry, Vol. 182, pp. 105-110
2014
-
Simplification of the DPPH assay for estimating the antioxidant activity of wine and wine by-products
Food Chemistry, Vol. 165, pp. 198-204
-
Special section: Biocom 12
Phytochemistry Letters
2010
-
KUNDERGRADUATE RESEARCH - COMPARE AND CONTRAST BEST PRACTICES BETWEEN SPAIN AND THE UNITED STATES
3RD INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI2010)
2009
-
La evaluación de las asignaturas de laboratorios integrados a través de exámenes prácticos
1.as Jornadas andaluzas de innovación docente universitaria: 2 y 3 de diciembre de 2009, Córdoba
-
Mejora de la tasa de aprobados en la asignatura práctica Experimentación en Química mediante el uso del cuestionario
1.as Jornadas andaluzas de innovación docente universitaria: 2 y 3 de diciembre de 2009, Córdoba
2007
-
Chemical investigation of the structural basis of the emulsifying activity of gum arabic
Food Hydrocolloids, Vol. 21, Núm. 2, pp. 297-308
-
Criterios de Calidad en la Evaluación Grupo GFUCA21: herramientas infográficas aplicadas a la evaluación docente
Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 191-200
2005
-
1D- and 2D-NMR spectroscopy studies of the polysaccharide gum from Spondias purpurea var. lutea
Food Hydrocolloids, Vol. 19, Núm. 1, pp. 37-43
2004
-
Lipid composition of lees from Sherry wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 15, pp. 4791-4794
2003
-
Structural features of an arabinogalactan gum exudates from Spondias dulsis (Anacardiaceae)
Carbohydrate Research, Vol. 338, Núm. 7, pp. 619-624
2002
-
Structural elucidation of proteic fraction isolated from Acacia glomerosa gum
Food Hydrocolloids, Vol. 16, Núm. 6, pp. 599-603
2001
-
A hemicellulose B fraction from grape skin (Vitis vinifera, Palomino variety)
Journal of Natural Products, Vol. 64, Núm. 9, pp. 1174-1178