CRISTINA MARIANA
LASANTA MELERO
Profesora Titular de Universidad
JOSE MARIA
PALACIOS SANTANDER
Profesor Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con JOSE MARIA PALACIOS SANTANDER (5)
2017
-
Development of a chemical model to predict the doses of calcium sulfate and tartaric acid to acidify musts in Sherry area
40TH WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE
2016
-
Comprehensive chemical study of the acidification of musts in Sherry area with calcium sulphate and tartaric acid
39TH WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE
-
Estudio físico-químico de la acidificación de mostos del marco de Jerez con yeso y ácido tartárico
Actas del Congreso científico El vino de Jerez en los 80 años de la denominación de origen 1935-2015 ( Consejo Regulador de las Denominaciones de Origen "Jerez-Xérès-Sherry), pp. 403-422
2015
-
Acidification of musts in warm regions with tartaric acid and calcium sulfate at industrial scale
38TH WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE (PART 1)
-
Chemical modeling for pH prediction of acidified musts with gypsum and tartaric acid in warm regions
Food Chemistry, Vol. 168, pp. 218-224