Publicaciones en las que colabora con MARTA FERREIRO GONZALEZ (19)

2024

  1. Machine learning-based approaches to Vis-NIR data for the automated characterization of petroleum wax blends

    Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 310

2023

  1. Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopia Vis-NIR y aprendizaje automático

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  2. Detección automatizada de adulteraciones en zumos de fruta mediante HS-GC-IMS

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  3. Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices

    Foods, Vol. 12, Núm. 13

  4. Rapid Classification of Petroleum Waxes: A Vis-NIR Spectroscopy and Machine Learning Approach

    Foods, Vol. 12, Núm. 18

2022

  1. Automated detection and quantification of adulteration in fruit juices using FT-IR

    FORENSICS 2022 - 3rd International Caparica Conference in Translational Forensics 2022

  2. CARACTERIZACIÓN AUTOMÁTICA E INTELIGENTE DE PARAFINAS AGROALIMENTARIAS MEDIANTE APLICACIÓN DE ESPECTROSCOPÍA UV-VIS

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  3. Comparison of different processing approaches by SVM and RF on HS-MS eNose and NIR Spectrometry data for the discrimination of gasoline samples

    Microchemical Journal, Vol. 172

  4. DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  5. EXPERIMENTAL DESIGN AND OPTIMIZATION FOR THERMAL DESORPTION OF ACTIVATED CHARCOAL STRIPS CONTAINING IGNITABLE LIQUIDS FROM FIRE DEBRIS SAMPLES

    XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA

  6. Essential Mineral Content (Fe, Mg, P, Mn, K, Ca, and Na) in Five Wild Edible Species of Lactarius Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco: Reference to Daily Intake

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 12

  7. Exposure to Essential and Toxic Elements via Consumption of Agaricaceae, Amanitaceae, Boletaceae, and Russulaceae Mushrooms from Southern Spain and Northern Morocco

    Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 5

  8. Rapid Detection and Quantification of Adulterants in Fruit Juices Using Machine Learning Tools and Spectroscopy Data

    Sensors, Vol. 22, Núm. 10

  9. Support Vector Machine and Random Forest processing approaches on HS-MS enose data for the discrimination of gasoline samples according to their RON

    FORENSICS 2022 - 3rd International Caparica Conference in Translational Forensics 2022

  10. Toxic elements and trace elements in Macrolepiota procera mushrooms from southern Spain and northern Morocco

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 108

  11. Ultrasound-Assisted Extraction of Total Phenolic Compounds and Antioxidant Activity in Mushrooms

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 8

2021

  1. Caracterización de compuestos volátilesen parafinas de uso alimentariomediante desorción térmica acopladadirectamente a GC-MS

    XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021

  2. Metal concentrations in Lactarius mushroom species collected from Southern Spain and Northern Morocco: Evaluation of health risks and benefits

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 99

2020

  1. Estudio de bioacumulación metálica en la seta de interés gastronómico "Lactarius deliciosus"

    Tendencias medioambientales en el ámbito universitario: I Congreso nacional de TFG Y TFM ambientales "Tendencias medioambientales en el ámbito universitario", Burgos 7-9 noviembre 2019