Publicaciones (136) Publicaciones de MARTA FERREIRO GONZALEZ

2024

  1. Cromatografía de gases ultrarrápida acoplada a técnicas de machine learning para predecir el nivel de adulteración en miel de azahar y girasol

    XLV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; V Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 2 al 5 de mayo de 2023

  2. Cuantificación inteligente de adulteraciones en cacao en polvo mediante espectroscopía NIR

    XLV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; V Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 2 al 5 de mayo de 2023

  3. Desarrollo y optimización de un método Novedoso para la determinación de compuestos organosulfurados volátiles y semivolátiles en cebollas

    XLV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; V Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 2 al 5 de mayo de 2023

  4. Development of a Novel HS-GC/MS Method Using the Total Ion Spectra Combined with Machine Learning for the Intelligent and Automatic Evaluation of Food-Grade Paraffin Wax Odor Level

    Foods, Vol. 13, Núm. 9

  5. Enhancing Competency-Based Education in Instrumental Analysis: A Novel Approach Using High-Performance Liquid Chromatography for Real-World Problem Solving

    Education Sciences, Vol. 14, Núm. 5

  6. Intelligent and automatic characterization of ignitable liquid residues by using total ion spectrum and machine learning

    Microchemical Journal, Vol. 207

  7. Machine learning-based approaches to Vis-NIR data for the automated characterization of petroleum wax blends

    Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 310

  8. Optimization of a carbon adsorption/HS-GC–MS method for ignitable liquids classification from fire debris

    Microchemical Journal, Vol. 200

  9. Optimization of the Enzymatic Extraction of Naringenin from Pink Grapefruit Pulp (Citrus × paradisi Macfad.)

    Agronomy, Vol. 14, Núm. 3

2023

  1. Application of Direct Thermal Desorption–Gas Chromatography–Mass Spectrometry for Determination of Volatile and Semi-Volatile Organosulfur Compounds in Onions: A Novel Analytical Approach

    Pharmaceuticals, Vol. 16, Núm. 5

  2. Capsaicinoid Content in the Pericarp and Placenta of Bolilla Peppers (Capsicum annuum L.) throughout the Ripening of the Fruit at Two Different Stages of Plant Maturation

    Agronomy, Vol. 13, Núm. 2

  3. Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopia Vis-NIR y aprendizaje automático

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  4. Comparison of Traditional Physical Intervention Techniques vs. Operational Tactical Procedures and Techniques in the Use of Force during Police Arrests

    Safety, Vol. 9, Núm. 2

  5. Desarrollo y optimización de un método de extracción asistida por ultrasonidos para la obtención de las antocianinas presentes en bulbos de cebolla roja

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  6. Detección automatizada de adulteraciones en zumos de fruta mediante HS-GC-IMS

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  7. Functional, Physical, and Volatile Characterization of Chitosan/Starch Food Films Functionalized with Mango Leaf Extract

    Foods, Vol. 12, Núm. 15

  8. Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices

    Foods, Vol. 12, Núm. 13

  9. Optimizing an Enzymatic Extraction Method for the Flavonoids in Moringa (Moringa oleifera Lam.) Leaves Based on Experimental Designs Methodologies

    Antioxidants, Vol. 12, Núm. 2

  10. Rapid Classification of Petroleum Waxes: A Vis-NIR Spectroscopy and Machine Learning Approach

    Foods, Vol. 12, Núm. 18

  11. Rapid and Automated Method for Detecting and Quantifying Adulterations in High-Quality Honey Using Vis-NIRs in Combination with Machine Learning

    Foods, Vol. 12, Núm. 13