Publicaciones en las que colabora con Z. Piñeiro (21)

2018

  1. Optimización y validación de un método de análisis de compuestos fenólicos en uvas mediante cromatografía líquida de ultra-eficacia (uHPLC-DAD-FL)”

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

2017

  1. Microwave-assisted extraction of stilbenes from woody vine material

    Food and Bioproducts Processing, Vol. 103, pp. 18-26

2013

  1. Extraction of natural products: Principles and fundamental aspects

    RSC Green Chemistry, pp. 58-88

  2. Ultrasound-assisted extraction of stilbenoids from grape stems

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 51, pp. 12549-12556

2012

  1. Evolution of grape seed flavan-3-ols during ripening of different grape cultivars

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 47, Núm. 1, pp. 40-46

2011

  1. Direct liquid chromatography method for the simultaneous quantification of hydroxytyrosol and tyrosol in red wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 21, pp. 11683-11689

2005

  1. Desarrollo de nuevos métodos de extracción para el análisis de compuestos de interés enológico

    Desarrollo de nuevos métodos de extracción para el análisis de compuestos de interés enológico