Publicaciones en las que colabora con REMEDIOS CASTRO MEJIAS (15)

2021

  1. Effect of different cooking methods on sea lettuce (Ulva rigida) volatile compounds and sensory properties

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 3, pp. 970-980

  2. Influence of fermentation temperature and yeast type on the chemical and sensory profile of handcrafted beers

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 3, pp. 1174-1181

2011

  1. ASSESSMENT OF SELF-CRITICISM CAPACITY COMPETENCE IN HIGHER EDUCATION STUDENTS: OUTCOME ORIENTED EDUCATION

    2011 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI)

2009

  1. Nuevas metodologías docentes universitarias: Experiencia multidisciplinar en asignaturas experimentales

    1.as Jornadas andaluzas de innovación docente universitaria: 2 y 3 de diciembre de 2009, Córdoba

2007

  1. Análisis de las Estrategias Metodológicas Universitarias en el Ámbito el EEES

    Actividades de los Grupos de Formación del Profesorado de la Universidad de Cádiz 2005-2006 (Servicio de Publicaciones), pp. 91-102