CARMELO
GARCIA BARROSO
Investigador en el periodo 1980-2020
Publicaciones en las que colabora con CARMELO GARCIA BARROSO (119)
2021
2020
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Aplicación de los ultrasonidos en la elaboración de un vino macerado con endrina
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
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Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
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Influence of fruit ripening on the total and individual capsaicinoids and capsiate content in naga jolokia peppers (Capsicum chinense Jacq.)
Agronomy, Vol. 10, Núm. 2
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Influence of two different cryoextraction procedures on the quality of wine produced from muscat grapes
Foods, Vol. 9, Núm. 11
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Influencia de la maduración del fruto sobre el contenido de compuestos bioactivos en la variedad de pimiento Naga Jolokia
XLII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros
2019
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Chemometric tools used in the process of fire investigation
Acta Facultatis Xylologiae Zvolen, Vol. 61, Núm. 1, pp. 111-119
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Comparación de la extracción asistida por ultrasonidos y por microondas de capsinoides en pimientos
XLI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros y de I Congreso Agroalimentario de Extremadura
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FT-IR, Vis spectroscopy, color and multivariate analysis for the control of ageing processes in distinctive Spanish wines
Food Chemistry, Vol. 277, pp. 6-11
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Fast Determination of Phenolic Compounds in Rice Grains by Ultraperformance Liquid Chromatography Coupled to Photodiode Array Detection: Method Development and Validation
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 10, pp. 3018-3027
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Maceración prefermentativa con ultrasonido para la variedad moscatel
XL Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
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Optimization of ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) fruit through a box-behnken experimental design
Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 1018-1029
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Optimizing and comparing ultrasound- And microwave-assisted extraction methods applied to the extraction of antioxidant capsinoids in peppers
Agronomy, Vol. 9, Núm. 10
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Ultrasonic treatments during the alcoholic fermentation of red wines: Effects on 'Syrah' wines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, pp. 83-88
2018
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Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction
Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395
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An electronic nose based method for the discrimination of weathered petroleum-derived products
Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 7
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Application of headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry for the determination of ignitable liquids from fire debris
Separations, Vol. 5, Núm. 3
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Characterization of petroleum-based products in water samples by HS-MS
Fuel, Vol. 222, pp. 506-512
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Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)
XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)
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Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)
Molecules, Vol. 23, Núm. 11