MIGUEL
PALMA LOVILLO
Catedrático de Universidad
MARTA
FERREIRO GONZALEZ
Profesora Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con MARTA FERREIRO GONZALEZ (104)
2024
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Machine learning-based approaches to Vis-NIR data for the automated characterization of petroleum wax blends
Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Vol. 310
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Optimization of a carbon adsorption/HS-GC–MS method for ignitable liquids classification from fire debris
Microchemical Journal, Vol. 200
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Optimization of the Enzymatic Extraction of Naringenin from Pink Grapefruit Pulp (Citrus × paradisi Macfad.)
Agronomy, Vol. 14, Núm. 3
2023
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Application of Direct Thermal Desorption–Gas Chromatography–Mass Spectrometry for Determination of Volatile and Semi-Volatile Organosulfur Compounds in Onions: A Novel Analytical Approach
Pharmaceuticals, Vol. 16, Núm. 5
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Capsaicinoid Content in the Pericarp and Placenta of Bolilla Peppers (Capsicum annuum L.) throughout the Ripening of the Fruit at Two Different Stages of Plant Maturation
Agronomy, Vol. 13, Núm. 2
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Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopia Vis-NIR y aprendizaje automático
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
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Desarrollo y optimización de un método de extracción asistida por ultrasonidos para la obtención de las antocianinas presentes en bulbos de cebolla roja
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
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Detección automatizada de adulteraciones en zumos de fruta mediante HS-GC-IMS
XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022
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Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices
Foods, Vol. 12, Núm. 13
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Optimizing an Enzymatic Extraction Method for the Flavonoids in Moringa (Moringa oleifera Lam.) Leaves Based on Experimental Designs Methodologies
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 2
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Rapid Classification of Petroleum Waxes: A Vis-NIR Spectroscopy and Machine Learning Approach
Foods, Vol. 12, Núm. 18
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Rapid and Automated Method for Detecting and Quantifying Adulterations in High-Quality Honey Using Vis-NIRs in Combination with Machine Learning
Foods, Vol. 12, Núm. 13
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The effect of ripening on the capsaicinoids composition of Jeromin pepper (Capsicum annuum L.) at two different stages of plant maturity
Food Chemistry, Vol. 399
2022
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Assessment of Volatile Compound Transference through Firefighter Turnout Gear
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 19, Núm. 6
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Automated detection and quantification of adulteration in fruit juices using FT-IR
FORENSICS 2022 - 3rd International Caparica Conference in Translational Forensics 2022
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CARACTERIZACIÓN AUTOMÁTICA E INTELIGENTE DE PARAFINAS AGROALIMENTARIAS MEDIANTE APLICACIÓN DE ESPECTROSCOPÍA UV-VIS
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
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Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopía Vis-NIR y aprendizaje automático
XLIV JORNADAS DE VITICULTURA Y ENOLOGÍA DE LA TIERRA DE BARROS (Centro Universitario Santa Ana), pp. 483-502
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Comparison of different processing approaches by SVM and RF on HS-MS eNose and NIR Spectrometry data for the discrimination of gasoline samples
Microchemical Journal, Vol. 172
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DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
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DETERMINACIÓN DE LÍQUIDOS INFLAMABLES EN RESTOS DE INCENDIOSMEDIANTE TÉCNICAS DE APRENDIZAJE AUTOMATIZADO
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA