Publicaciones en las que colabora con MONICA SCHWARZ RODRIGUEZ (13)

2015

  1. Caracterización de Brandis de Jerez usando el contenido en ácidos orgánicos

    XXXVI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros

2014

  1. Development of an accelerated aging method for Brandy

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 1, pp. 108-114

2011

  1. Analytical characterisation of a Brandy de Jerez during its ageing

    European Food Research and Technology, Vol. 232, Núm. 5, pp. 813-819

2010

  1. Evaluation of various extraction techniques for obtaining bioactive extracts from pine seeds

    Food and Bioproducts Processing, Vol. 88, Núm. 2-3, pp. 247-252

  2. Phenolic compounds and furanic derivatives in the characterization and quality control of Brandy de Jerez

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 2, pp. 990-997

2009

  1. Antioxidant activity of Brandy de Jerez and other aged distillates, and correlation with their polyphenolic content

    Food Chemistry, Vol. 116, Núm. 1, pp. 29-33

  2. Caracterización de un Brandy de Jerez durante su envejecimiento en un sistema de Solera y Criadera envinada con "Pedro Ximénez"

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  3. Desarrollo de un test de envejecimiento acelerado para el Brandy de Jerez

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  4. Development and validation of UPLC for the determination of phenolic compounds and furanic derivatives in Brandy de Jerez

    Journal of Separation Science, Vol. 32, Núm. 11, pp. 1782-1790