AGR290
Química y caracterización de alimentos y bebidas
Responsable: REMEDIOS CASTRO MEJIAS
Departament: Química Analítica
Institut d'investigació: Instituto de Investigación Vitivinícola y Agroalimentaria (IVAGRO)
Investigadors/ores
Classificacions
- Àrees PAIDI: Agroalimentación
beta
Especialitats predominants (top 10)
Obtingudes a partir de les publicacions help
Obtingudes a partir de les publicacions
Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.
Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Analytical Chemistry (Chemistry) Filtrar
- General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtrar
- Environmental Chemistry (Environmental Science) Filtrar
- Environmental Engineering (Environmental Science) Filtrar
- Horticulture (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
- General Chemistry (Chemistry) Filtrar
- Industrial and Manufacturing Engineering (Engineering) Filtrar
- Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtrar