Química y caracterización de alimentos y bebidas

Investigadors/ores

Classificacions

  • Àrees PAIDI: Agroalimentación

beta Especialitats predominants (top 10) Obtingudes a partir de les publicacions help
Obtingudes a partir de les publicacions

Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.

El llistat pot contenir errors. En procés davaluació i millora. Compartit per recollir suggeriments de la comunitat.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
  2. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtrar
  3. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtrar
  4. Environmental Chemistry (Environmental Science) Filtrar
  5. Environmental Engineering (Environmental Science) Filtrar
  6. Horticulture (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
  7. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
  8. General Chemistry (Chemistry) Filtrar
  9. Industrial and Manufacturing Engineering (Engineering) Filtrar
  10. Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtrar