MARTA
FERREIRO GONZALEZ
Profesora Titular de Universidad
ANA
RUIZ RODRIGUEZ
Profesora Ayudante Doctora
Publicaciones en las que colabora con ANA RUIZ RODRIGUEZ (16)
2023
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Capsaicinoid Content in the Pericarp and Placenta of Bolilla Peppers (Capsicum annuum L.) throughout the Ripening of the Fruit at Two Different Stages of Plant Maturation
Agronomy, Vol. 13, Núm. 2
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Novel Method Based on Ion Mobility Spectrometry Combined with Machine Learning for the Discrimination of Fruit Juices
Foods, Vol. 12, Núm. 13
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Rapid and Automated Method for Detecting and Quantifying Adulterations in High-Quality Honey Using Vis-NIRs in Combination with Machine Learning
Foods, Vol. 12, Núm. 13
2022
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DETECCIÓN Y CUANTIFICACIÓN AUTOMATIZADA DE ADULTERACIONES EN ZUMOS DE FRUTAS MEDIANTE ESPECTROSCOPIA NIR EN COMBINACIÓN CON ALGORITMOS DE MACHINE LEARNING
XVII REUNIÓN DEL GRUPO REGIONAL ANDALUZ DE LA SOCIEDAD ESPAÑOLA DE QUÍMICA ANALÍTICA
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Detection of Adulterations in Fruit Juices Using Machine Learning Methods over FT-IR Spectroscopic Data
Agronomy, Vol. 12, Núm. 3
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Rapid Detection and Quantification of Adulterants in Fruit Juices Using Machine Learning Tools and Spectroscopy Data
Sensors, Vol. 22, Núm. 10
2021
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A methodology based on ft-ir data combined with random forest model to generate spectralprints for the characterization of high-quality vinegars
Foods, Vol. 10, Núm. 6
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Caracterización de Vinagres de Jerez mediante FT-IR en combinación con análisis multivariante
XLIII JORNADAS DE VITICULTURA Y ENOLOGÍA DE LA TIERRA DE BARROS
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Caracterización de Vinagres de Jerezmediante FT-IR en combinación conanálisis multivariante
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
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Optimization by means of chemometric tools of an ultrasound-assisted method for the extraction of betacyanins from red dragon fruit (Hylocereus polyrhizus)
Agronomy, Vol. 11, Núm. 6
2019
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FT-IR, Vis spectroscopy, color and multivariate analysis for the control of ageing processes in distinctive Spanish wines
Food Chemistry, Vol. 277, pp. 6-11
2018
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Formación de profesores noveles del departamento de química analítica
III Jornadas de Innovación Docente Universitaria UCA
2017
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Ontogenetic variation of individual and total capsaicinoids in Malagueta peppers (Capsicum frutescens) during fruit maturation
Molecules, Vol. 22, Núm. 5
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Tryptophan levels during grape ripening: Effects of cultural practices
Molecules, Vol. 22, Núm. 6
2014
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A new solid phase extraction for the determination of anthocyanins in grapes
Molecules, Vol. 19, Núm. 12, pp. 21398-21410
2012
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Extracción en fase sólida (SPE) de antacianos en extractos de uva durante el estudio de la madurez fenólica
XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros