Publicaciones en las que colabora con CARMELO GARCIA BARROSO (113)

2018

  1. Alternative Extraction Method of Bioactive Compounds from Mulberry (Morus nigra L.) Pulp Using Pressurized-Liquid Extraction

    Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 9, pp. 2384-2395

  2. An electronic nose based method for the discrimination of weathered petroleum-derived products

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 7

  3. Application of headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry for the determination of ignitable liquids from fire debris

    Separations, Vol. 5, Núm. 3

  4. Characterization of petroleum-based products in water samples by HS-MS

    Fuel, Vol. 222, pp. 506-512

  5. Comparativa de la optimización de técnicas de extracción y análisis de compuestos bioactivos en la superfruta chilena (Aristotelia Chilensis (mol.) Stuntz)

    XVI reunión del Grupo Regional Andaluz de la Sociedad Española de Química Analítica (GRASEQA 2018)

  6. Development of new analytical microwave-assisted extraction methods for bioactive compounds from myrtle (myrtus communis L.)

    Molecules, Vol. 23, Núm. 11

  7. Efecto de la velocidad de congelación en la uva "moscatel" en el vino

    XXXIX Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros

  8. Effects of fire suppression agents and weathering in the analysis of fire debris by HS-MS enose

    Sensors (Switzerland), Vol. 18, Núm. 6

  9. Effects of pulsed electric fields treatments on the extraction of terpenoids during vinification of wine of Syrah grape

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  10. Estabilidad de extractos de lías ricos en compuestos fenólicos para su aplicación en preparación de cosméticos

    XXXIX Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros