Publicaciones (278) Publicaciones de MIGUEL PALMA LOVILLO

2023

  1. A Rapid Method for Authentication of Macroalgae Based on Vis-NIR Spectroscopy Data Combined with Chemometrics Approach

    Water (Switzerland), Vol. 15, Núm. 1

  2. Application of Direct Thermal Desorption–Gas Chromatography–Mass Spectrometry for Determination of Volatile and Semi-Volatile Organosulfur Compounds in Onions: A Novel Analytical Approach

    Pharmaceuticals, Vol. 16, Núm. 5

  3. Capsaicinoid Content in the Pericarp and Placenta of Bolilla Peppers (Capsicum annuum L.) throughout the Ripening of the Fruit at Two Different Stages of Plant Maturation

    Agronomy, Vol. 13, Núm. 2

  4. Caracterización y discriminación de parafinas de uso agroalimentario mediante espectroscopia Vis-NIR y aprendizaje automático

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  5. Comparison between Ultrasound- and Microwave-Assisted Extraction Methods to Determine Phenolic Compounds in Barley (Hordeum vulgare L.)

    Foods, Vol. 12, Núm. 14

  6. Desarrollo y optimización de la extracción individual y simultánea de compuestos bioactivos (TPC y TA) en aronia negra

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  7. Desarrollo y optimización de un método de extracción asistida por ultrasonidos para la obtención de las antocianinas presentes en bulbos de cebolla roja

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  8. Detección automatizada de adulteraciones en zumos de fruta mediante HS-GC-IMS

    XLIV Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros ; IV Congreso Agroalimentario de Extramadura: Almendralejo, 3 al 6 de mayo de2022

  9. Determination of Caffeoylquinic Acids Content by UHPLC in Scolymus hispanicus Extracts Obtained through Ultrasound-Assisted Extraction

    Plants, Vol. 12, Núm. 12

  10. Determination of Gingerols and Shogaols Content from Ginger (Zingiber officinale Rosc.) through Microwave-Assisted Extraction

    Agronomy, Vol. 13, Núm. 9

  11. Effects of Different Freezing Treatments during the Winemaking of a Varietal White Wine with Regard to Its Phenolic Components

    Foods, Vol. 12, Núm. 10

  12. Enhanced Differentiation of Wild and Feeding Civet Coffee Using Near-Infrared Spectroscopy with Various Sample Pretreatments and Chemometric Approaches

    Horticulturae, Vol. 9, Núm. 7

  13. Enhancement of phenolic profile and antioxidant activity of black glutinous rice (Oryza sativa var. glutinosa) due to tape fermentation

    Arabian Journal of Chemistry, Vol. 16, Núm. 11

  14. Enhancing Anthocyanin Extraction from Wine Lees: A Comprehensive Ultrasound-Assisted Optimization Study

    Antioxidants, Vol. 12, Núm. 12