MONICA
SCHWARZ RODRIGUEZ
Profesora Sustituta Interina
MARIA DEL CARMEN
RODRIGUEZ DODERO
Profesora Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con MARIA DEL CARMEN RODRIGUEZ DODERO (13)
2021
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Aroma of sherry products: A review
Foods, Vol. 10, Núm. 4
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Hplc-dad-ms and antioxidant profile of fractions from amontillado sherry wine obtained using high-speed counter-current chromatography
Foods, Vol. 10, Núm. 1
2020
2019
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Discriminant ability of phenolic compounds and short chain organic acids profiles in the determination of quality parameters of Brandy de Jerez
Food Chemistry, Vol. 286, pp. 275-281
2015
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Caracterización de Brandis de Jerez usando el contenido en ácidos orgánicos
XXXVI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
2014
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Development of an accelerated aging method for Brandy
LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 1, pp. 108-114
2012
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Evolution of the colour, antioxidant activity and polyphenols in unusually aged Sherry wines
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 2, pp. 271-276
2011
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Analytical characterisation of a Brandy de Jerez during its ageing
European Food Research and Technology, Vol. 232, Núm. 5, pp. 813-819
2010
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Phenolic compounds and furanic derivatives in the characterization and quality control of Brandy de Jerez
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 2, pp. 990-997
2009
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Antioxidant activity of Brandy de Jerez and other aged distillates, and correlation with their polyphenolic content
Food Chemistry, Vol. 116, Núm. 1, pp. 29-33
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Caracterización de un Brandy de Jerez durante su envejecimiento en un sistema de Solera y Criadera envinada con "Pedro Ximénez"
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Desarrollo de un test de envejecimiento acelerado para el Brandy de Jerez
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Development and validation of UPLC for the determination of phenolic compounds and furanic derivatives in Brandy de Jerez
Journal of Separation Science, Vol. 32, Núm. 11, pp. 1782-1790